Château Léoube Love by Léoube 2022

Frankrig
Frankrig
Provence
 • London Wine Competition
  2021
  2021
  Guld
 • Concours International des Vins Biologiques et en conversion
  2021
  2021
  Guld
 • Decanter
  2021
  2021
  91 Point

En livlig, lyserød lækkerbisken af en rosé - økologisk, naturligvis. Smagfuld, tør og sprød i en flot, forfriskende stil med en skøn finish.

Læs mere
 • London Wine Competition
  2021
  2021
  Guld
 • Concours International des Vins Biologiques et en conversion
  2021
  2021
  Guld
 • Decanter
  2021
  2021
  91 Point

En livlig, lyserød lækkerbisken af en rosé - økologisk, naturligvis. Smagfuld, tør og sprød i en flot, forfriskende stil med en skøn finish.

Læs mere
 • Ecological
Love by Léoube 2022
189
kr. /stk
Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Let frugt
Meget frugt
Lav syre
Høj syre
Passer godt til
Allround
Aperitif
Fransk landkøkken
Lyst fjerkræ
Mager fisk
Stærk krydret mad
Velkomst
Smagsnoter
Hindbær

Hindbær

Blomme

Blomme

Jordbær

Jordbær

Tørrede urter

Tørrede urter

Ribs

Ribs

Kirsebær

Kirsebær

Grønt æble

Grønt æble

Honning

Honning

Blåbær

Blåbær

Druer
Grenache
Cinsault
Syrah
Mourvèdre

Eksperternes vurdering

Beskrivelse

Love by Léoube

Love by Léoube er en livlig, lyserød lækkerbisken – og naturligvis økologisk. Vinen er smagfuld, tør og sprød i en flot, forfriskende stil, der kan omvende selv den største rosé-skeptiker og tilfredsstille den mest kræsne rosé-aficionado.

Farven er lys rød, nærmest laksefarvet, og næsen er kraftfuld og charmerende med skønne noter af eksotisk frugt, melon og akacie. Smagen er livlig og nærmest sprudler af frugtige røde bær og strejf af vilde blomster, der forenes skønsomt i en sprød og forfriskende syre. En velafbalanceret rosé, der passer til enhver lejlighed – med en skøn finish.

Luksuriøse Léoube

Har du ikke tidligere stiftet bekendtskab med vine fra Château Léoube, må du ikke snyde dig selv for en uovertruffen vinoplevelse. Og har du haft fornøjelsen, er det bare om at gentage den – vine fra Léoube er nemlig noget nær det mest eksklusive, man kan komme i nærheden af i og omkring Provence. Hele produktionen er certificeret økologisk, og druerne er passet og plejet nænsomt. Intet er overladt til tilfældighederne, og det kan smages.

Château Léoube og vinhusets marker ligger helt ned til Middelhavet – ovenikøbet med egen, privat strand. Lokationen umiddelbart udenfor Saint Tropez bliver nærmest ikke mere billedskøn. Og hvis du lukker øjnene, når du smager på Love by Léoube, er det næsten som at være der selv. Den blide brise, havets brusen, de skønne dufte, og solen på næsen.

Godt akkompagnement til lette retter

Perfekt ledsager til middelhavsinspirerede retter, lette, grønne salater og lyst kød. Også glimrende som aperitif – helt, som den er.

Læs hele beskrivelsen
H - Chateau - Leoube - wide - 5_Edit.jpg
Produceret af Château Léoube
Château Léoube Forestil dig at slå rod mellem havet og bakkerne med den fortryllende lyd af cikader i ørerne og duften af lavendel og århundrede gamle fyrretræer i næsen, mens du lulles i søvn af en blid middelhavsbrise. Ren nydelse – og præcis sådan, vinstokkene hos den prisvindende, økologisk certificerede vingård Château Léoube må have det. Vingårdens marker strækker sig over ikke færre end fire kilometer kystlinje i Cap Bénat i det sydligste Frankrig nær Saint Tropez – en åndeløst smuk beliggenhed, der da også er et af de smukkeste, fredede områder i Europa. Her passes druerne passes nænsomt og i harmoni med naturen. Uovertrufne økologiske vine Lord & Lady Bamford, der ejer Château Léoube har dyrket jorden efter økologiske principper i mere end 20 år. De har en bæredygtig tilgang til jorden og arbejder med sæsonernes naturlige rytme og biodynamiske principper i takt med månens cyklus. Resultatet er livlige og sprudlende, velafbalancerede vine, der reflekterer jordbunden, klimaet og vinmarkernes unikke placering smukt. Teorien er, at hvis man respekterer planternes balance, får man velafbalanceret frugt retur. Og skal man dømme efter, hvor flot både vinstokkene og oliventræerne hos Léoube står, er det en teori, der også holder i praksis.
Fra <a href="/sog/?q=Provence">provence</a> området i <a href="/sog/?q=frankrig">Frankrig</a>
Fra provence området i Frankrig
Côtes du Provence er et 18.000 ha. stort område tæt på Middelhavet. Området er mest kendt for sine rosévine, men de største kvalitetsmæssige fremskridt sker på rødvine. De fremtrædende druer er Grenache, Cinsault, Mourvèdre og Carignan.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Fleksibel og hurtig
levering

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt