Château Sainte Marguerite Cuvée du Château - Rosé 2021

Frankrig
Frankrig
Provence

En forfinet og aromatisk rosé med en sart, lys laksefarve og en skøn duft af jordbær og hindbær, der går igen i smagen. Forfriskende mineralsk og lækker.

Læs mere

En forfinet og aromatisk rosé med en sart, lys laksefarve og en skøn duft af jordbær og hindbær, der går igen i smagen. Forfriskende mineralsk og lækker.

Læs mere
  • Ecological
Cuvée du Château - Rosé 2021
195
kr. /stk
Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Let frugt
Meget frugt
Lav syre
Høj syre
Passer godt til
Fed fisk
Lyst fjerkræ
Mager fisk
Skaldyr
Vegetariske retter
Smagsnoter
Hindbær

Hindbær

Ribs

Ribs

Kirsebær

Kirsebær

Grønt æble

Grønt æble

Honning

Honning

Blomme

Blomme

Jordbær

Jordbær

Tørrede urter

Tørrede urter

Blåbær

Blåbær

Druer
Cinsault
Grenache
Syrah

Beskrivelse

Cuvée du Château er åbningsnummeret fra Château Sainte Marguerite. En forfinet og aromatisk rosé der giver et glimrende indblik i husets stil og formåen. Vinen er fremstillet på Cinsault, Grenache og Syrah, høstet i starten af september. Druerne til Cuvée du Château kold-macererer med drueskindet, presses efterfølgende og gærer efterfølgende i temperaturregulerede tanke. Herefter lagrer vinen med sit bundfald inden aftapning i december. Cuvée du Château har en sart, lys laksefarve, og i duften mødes man af jordbær og hindbær. De røde bær går igen i smagen, der tillige løfter helhedsoplevelsen takket være en forfriskende mineralitet. Som med andre vine fra Château Sainte Marguerite har vinen en næsten olieret viskositet, der kalder på slurk efter slurk. En vin, der egner sig til et glas i utide eller sammen med middelhavskøkkenet, hvad enten det er fisk, grøntsager eller kød.
Læs hele beskrivelsen
H - 11083978_828529483912802_1073466766714147521_o_Edit.jpg
Produceret af Château Sainte Marguerite
Château Sainte Marguerite ligger ved La Londe-les-Maures mellem Toulon og Saint Tropez. En idyllisk lille by ved havet, med postkorthvide sandstrande og azurblåt vand. Duften af garrigue er allestedsnærværende, og alt her emmer i det hele taget af Côte d’Azurs berømte ”joie de vivre”.
Fra <a href="/sog/?q=Provence">provence</a> området i <a href="/sog/?q=frankrig">Frankrig</a>
Fra provence området i Frankrig
Côtes du Provence er et 18.000 ha. stort område tæt på Middelhavet. Området er mest kendt for sine rosévine, men de største kvalitetsmæssige fremskridt sker på rødvine. De fremtrædende druer er Grenache, Cinsault, Mourvèdre og Carignan.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt