Château Sainte Marguerite Cuvée Symphonie - Rosé - Cru Classé - 3 liter 2021

Frankrig
Frankrig
Provence

Finesserig, elegant og aromatisk rosé med fine noter af fersken og appelsinskal holdt mesterligt i ave af en forfriskende mineralsk syre.

Læs mere

Finesserig, elegant og aromatisk rosé med fine noter af fersken og appelsinskal holdt mesterligt i ave af en forfriskende mineralsk syre.

Læs mere
  • Ecological
Spar 62%
Cuvée Symphonie - Rosé - Cru Classé - 3 liter 2021

Før 1.309 kr.

499
kr. /stk
Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Let frugt
Meget frugt
Lav syre
Høj syre
Passer godt til
Aperitif
Lyst fjerkræ
Mager fisk
Østers
Skaldyr
Vegetariske retter
Smagsnoter
Hindbær

Hindbær

Ribs

Ribs

Kirsebær

Kirsebær

Grønt æble

Grønt æble

Honning

Honning

Blomme

Blomme

Jordbær

Jordbær

Tørrede urter

Tørrede urter

Druer
Cinsault
Grenache

Beskrivelse

Bag Cuvée Symphonies smukke ydre er der en lige så indbydende og betagende vin. Vinen er klassificeret som Cru Classé og er endvidere økologisk og vegansk certificeret. I Frankrig har den igennem mange år været at finde på 2- og 3-stjernede Michelin-restauranter, og nu er den langt om længe tilgængelig i Danmark.

Druer og vinifikation

Cuvée Symphonie er fremstillet på økologisk dyrkede Cinsault- og Grenache-druer, høstet på Château Sainte Margurites egne marker, La Londe-les-Maures nær Middelhavet, hvor jordbunden er flint-, ler- og kvartsholdig.

Druerne kold-macererer med drueskindet, presses og gærer efterfølgende i temperaturregulerede tanke. Herefter lagrer vinen med sit bundfald inden aftapning.

Finesserig, elegant og aromatisk rosé

Château Sainte Marguerite Cuvée Symphonie har en sart, pink farve. I duften er der delikate florale nuancer med underliggende eksotiske frugter. Smagen er finesserig, elegant og aromatisk, med fine fersken og appelsinskalsnoter, holdt mesterligt i ave af en forfriskende mineralsk syre. En respektindgydende og lækker Provence-rosé der kan stå på egne ben, men som naturligvis også kan indgå i gastronomiske sammenhænge.

Familien Fayard, som ejer og driver Château Sainte Marguerite, er ikke selv i tvivl om denne vins fortræffeligheder. Som de siger: “This could be the best rosé in the world.”

Læs hele beskrivelsen
H - 11083978_828529483912802_1073466766714147521_o_Edit.jpg
Produceret af Château Sainte Marguerite
Château Sainte Marguerite ligger ved La Londe-les-Maures mellem Toulon og Saint Tropez. En idyllisk lille by ved havet, med postkorthvide sandstrande og azurblåt vand. Duften af garrigue er allestedsnærværende, og alt her emmer i det hele taget af Côte d’Azurs berømte ”joie de vivre”.
Fra <a href="/sog/?q=Provence">provence</a> området i <a href="/sog/?q=frankrig">Frankrig</a>
Fra provence området i Frankrig
Côtes du Provence er et 18.000 ha. stort område tæt på Middelhavet. Området er mest kendt for sine rosévine, men de største kvalitetsmæssige fremskridt sker på rødvine. De fremtrædende druer er Grenache, Cinsault, Mourvèdre og Carignan.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt