Château Sainte Marguerite Fantastique - Rosé - Cru Classé 2020

Frankrig
Frankrig
Provence

Storhed i flydende form - Cuvée Fantastique lever til fulde op til sit navn. Delikat i smagen med citrusfrugter, fersken og hindbær, og en olieret, silkeblød viskositet.

Læs mere

Storhed i flydende form - Cuvée Fantastique lever til fulde op til sit navn. Delikat i smagen med citrusfrugter, fersken og hindbær, og en olieret, silkeblød viskositet.

Læs mere
  • Ecological
Spar 40%
Fantastique - Rosé - Cru Classé 2020

Før 349 kr.

209
kr. /stk
Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Let frugt
Meget frugt
Lav syre
Høj syre
Passer godt til
Aperitif
Asiatisk mad
Fed fisk
Lyst fjerkræ
Mager fisk
Skaldyr
Sushi
Velkomst
Smagsnoter
Hindbær

Hindbær

Ribs

Ribs

Kirsebær

Kirsebær

Grønt æble

Grønt æble

Honning

Honning

Blomme

Blomme

Jordbær

Jordbær

Tørrede urter

Tørrede urter

Druer
Cinsault
Grenache

Beskrivelse

Cuvée Fantastique er det ultimative udtryk for den rigdom og præcision, Château Sainte Marguerites jorde i La Londe kan tilbyde. Vinen er en selektion af de bedste Symphonie-cuvéer, de bedste to procent, dog kun på druerne Cinsault og Grenache, høstet på mere mineralholdige jorde. Cuvée Fantastique har et meget sart rosa skær, men det er ifølge Jean-Pierre Fayard helt tilsigtet. Hvad vinen måske for nogen kan mangle i farveintensitet, har den til gengæld i overflod, når det kommer til duft og smagsnuancer. Vinen holdes stadig på den delikate side af smagsspektret, med citrusfrugter, fersken og hindbær, men der er en kompleksitet foruden en eminent og retningsgivende mineralsk syre. Desuden en olieret, silkeblød viskositet. Giv vinen noget tid i glasset, eller dekantér den inden servering. Vinen lever i den grad op til sit navn: Cuvée Fantastique er i sandhed fantastisk. Storhed i flydende form.
Læs hele beskrivelsen
H - 11083978_828529483912802_1073466766714147521_o_Edit.jpg
Produceret af Château Sainte Marguerite
Château Sainte Marguerite ligger ved La Londe-les-Maures mellem Toulon og Saint Tropez. En idyllisk lille by ved havet, med postkorthvide sandstrande og azurblåt vand. Duften af garrigue er allestedsnærværende, og alt her emmer i det hele taget af Côte d’Azurs berømte ”joie de vivre”.
Fra <a href="/sog/?q=Provence">provence</a> området i <a href="/sog/?q=frankrig">Frankrig</a>
Fra provence området i Frankrig
Côtes du Provence er et 18.000 ha. stort område tæt på Middelhavet. Området er mest kendt for sine rosévine, men de største kvalitetsmæssige fremskridt sker på rødvine. De fremtrædende druer er Grenache, Cinsault, Mourvèdre og Carignan.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt