Hillgrove Creek Shiraz Rosé 2021

Australien
Australien
South Eastern Australia

Smuk koralfarvet rosé med flotte aromaer af friske ferskner, ananas og med en dejlig halvtør og frugtrig smag. Flot afbalanceret, frugtrig og sprød.

Læs mere

Smuk koralfarvet rosé med flotte aromaer af friske ferskner, ananas og med en dejlig halvtør og frugtrig smag. Flot afbalanceret, frugtrig og sprød.

Læs mere
    Shiraz Rosé 2021
    109
    kr. /stk
    Smagsprofil
    Tør
    Sød
    Let
    Kraftig
    Let frugt
    Meget frugt
    Lav syre
    Høj syre
    Passer godt til
    Allround
    Aperitif
    Lyst fjerkræ
    Tapas
    Vegetariske retter
    Smagsnoter
    Blåbær

    Blåbær

    Blomme

    Blomme

    Druer
    Shiraz

    Beskrivelse

    Hillgrove Creek er en australsk rosé fremstillet på Shiraz-druen, som vor indkøber har sammenstukket i samarbejde med vores leverandør i Australien. Fordelen ved at vælge South Eastern som område er, at det giver Winemakeren mange muligheder for at sammenstikke den kvalitet, vi ønsker. Det giver samtidig mulighed for at bevare en ensartet kvalitet fra gang til gang og fra år til år. Det varme klima i Australien er perfekt for Shiraz-druen som modner perfekt i South Eastern Australia. Hillgrove Creek Shiraz Rosé har en smuk korallyserød farve. Bouqueten er domineret af modne friske ferskner, ananas og hindbærslikkepind. Smagen er halvtør og frugtrig med en fin balance mellem den halvtørre, crispy og frugtrige smag der er domineret af fersken og sorte kirsebær.
    Læs hele beskrivelsen
    Fra <a href="/sog/?q=South Eastern Australia">south eastern australia</a> området i <a href="/sog/?q=australien">Australien</a>
    South Eastern Australia har en højtudviklet vinindustri fordelt ud over 13 forskellige vindistrikter. South Eastern Australia har meget varierende klimatiske forhold, som er hjemstedet for et mangfoldigt udvalg af toprødvine, aromatiske søde dessertvine, klassiske hedvinstyper m.fl.

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt