La Campagne Pinot Noir Rosé 2023

Frankrig
Frankrig
Pays d'Oc
  • VinAvisen
    2022
    2022
  • VinAvisen
    2021
    2021
  • Gastromand
    2021
    2021

Super charmerende og lyserød – et fund til prisen! Læskende og frugtig; præcis, som det skal være. Skønne frugt- og bærnoter og en lækker, cremet struktur.

Læs mere
  • VinAvisen
    2022
    2022
  • VinAvisen
    2021
    2021
  • Gastromand
    2021
    2021

Super charmerende og lyserød – et fund til prisen! Læskende og frugtig; præcis, som det skal være. Skønne frugt- og bærnoter og en lækker, cremet struktur.

Læs mere
    Spar 46%
    Pinot Noir Rosé 2023

    Før 109 kr.

    59
    kr. /stk
    Smagsprofil
    Tør
    Sød
    Let
    Kraftig
    Let frugt
    Meget frugt
    Lav syre
    Høj syre
    Passer godt til
    Allround
    Fed fisk
    Gedeost
    Stærk krydret mad
    Smagsnoter
    Kirsebær

    Kirsebær

    Hindbær

    Hindbær

    Tranebær

    Tranebær

    Druer
    Pinot Noir

    Eksperternes vurdering

    Beskrivelse

    Super charmerende hit

    Vores mest populære hvidvin, La Campagne Sauvignon Blanc, har fået en lækker lyserød ledsager. La Campagne Pinot Noir Rosé er en frugtig og læskende vin, der gør sig fantastisk til såvel lette retter som på terrassen med gode venner.

    Et fund til prisen

    La Campagne er en fremragende rosévin, der er perfekt både på middagsbordet og i en solstribe i haven. Farven er sart og lyserød med diskrete strejf af violet. Stilen er frisk med en syre, der udmærker sig ved sin tilstedeværelse og balanceres vidunderligt af den runde, næsten cremede struktur. Aromaerne nærmest danser op af glasset med bløde hints af vandmelon og mere tydelige, men alligevel sofistikerede toner af hindbær og jordbær. Helhedsindtrykket indrammes flot af blomsternoter fra violer og roser.

    Fantastisk blød og frisk

    Druerne til denne skønne og smagsfyldte rosé er nøje udvalgt og høstet om natten, når temperaturen er lav. Druerne presses med det samme, så den smukke, sarte farve samt exceptionelle friskhed bevares. Gæringen sker ved lave temperaturer. Vinen hviler på sit bundfald i rustfri ståltanke i ca. tre måneder og omrøres jævnligt. Derved opnås en glat og blød, næsten cremet, struktur.

    Druer og jordbund

    Pinot Noir-druerne til denne lyserøde drøm af en vin er dyrket på frodige vinmarker nær Cité de Carcassonne. Jordbunden er rig på ler og kalk, og klimaet i området er klassisk, omskifteligt middelhavsklima med friske havbriser fra vest. Pinot Noir-druerne trives fortræffeligt i disse betingelser og giver friske, frugtige og aldeles charmerende vine, der er rene fund for pengene.

    Perfekt til hygge og lette retter

    La Campagne Rosé er perfekt som en forfriskning i sommervarmen – eller til en hyggestund i sofaen. Den fungerer også fortrinligt til lettere retter såsom salater, f.eks. med gedeost eller laks, eller krydrede thai-retter.

    Læs hele beskrivelsen
    Fra <a href="/sog/?q=Pays d'Oc">pays d'oc</a> området i <a href="/sog/?q=frankrig">Frankrig</a>
    Fra pays d'oc området i Frankrig
    Vin de Pay d’Oc er en regionsbetegnelse etableret i 1986 af lokale vinproducenter geografisk dækkende over Languedoc-Roussillon-området, som en betegnelse der var rummelig for at anvende andre druer end kun de sydfranske i vinene – dog i høj grad øvrige franske såsom Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Merlot og Syrah. Idéen bag kategorien og Vins de Pays d’Oc-betegnelsen var at give frit slag for at lave vine med lidt mere bredt favnende vinstil. Der er krav til høstudbyttet pr. hektar og alle Vins de Pays d’Oc skal godkendes af et smagepanel, før den må bære betegnelsen.

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt