Perette Rosé 2023

Frankrig
Frankrig
Pays d'Oc
  • VinAvisen
    2022
    2022
  • Flaskehalsen
    2018
    2018
  • VinAvisen
    2018
    2018

Udsøgt, sofistikeret og let sødmefuld sydfransk rosévin med flot frugtfylde og en dejlig forfriskende finish. Liflig, pikant rosé, der kærtegner sanserne med sit væld af røde bær.

Læs mere
  • VinAvisen
    2022
    2022
  • Flaskehalsen
    2018
    2018
  • VinAvisen
    2018
    2018

Udsøgt, sofistikeret og let sødmefuld sydfransk rosévin med flot frugtfylde og en dejlig forfriskende finish. Liflig, pikant rosé, der kærtegner sanserne med sit væld af røde bær.

Læs mere
    Mængde
    pris
    Rosé 2023
    Pris ved 6 stk.
    Mængdepris

    Før 119 kr.

    69
    kr. /stk
    Spar i alt 300 kr.
    Se flere priser
    Smagsprofil
    Tør
    Sød
    Let
    Kraftig
    Let frugt
    Meget frugt
    Lav syre
    Høj syre
    Passer godt til
    Mager fisk
    Ost
    Sushi
    Tapas
    Vegetariske retter
    Velkomst
    Smagsnoter
    Hindbær

    Hindbær

    Ribs

    Ribs

    Kirsebær

    Kirsebær

    Grønt æble

    Grønt æble

    Honning

    Honning

    Blåbær

    Blåbær

    Blomme

    Blomme

    Druer
    Cinsault
    Syrah

    Eksperternes vurdering

    Beskrivelse

    Perette er en udsøgt, frugtrig og elegant let sødmefuld sydfransk rosévin med flot fylde og et væld af søde røde bær i både smag og duft. En smuk hyldest til den sydfranske livsstil, hvor solskinstimer bedst nydes med et perfekt afkølet glas rosévin i hånden. Perette er en saftig rosé, der er utrolig let at nyde, som den flotte modtagelse også understreger.

    Funklende, liflig og indsmigrende rosé

    I glasset funkler Perette med sin lyse rosa farve, der med sine svagt lilla reflekser giver vinen en smuk, indbydende fremtoning. Vinen har delikate aromaer af friske hindbær og jordbær og flotte blomsterrige duftnoter med påmindelser af violer. De røde bær går igen i smagen, der er lidt fyldigere og varmere i stilen end de provencalske rosévine, men med en fin frugtsyre, der giver vinen en god sprød rygrad. En fin rosévin med en flot afstemt balance mellem sin lette frugtrige sødme og den dejlige langvarige, forfriskende finish. Perette er liflig, pikant og på alle måder et kærtegn af sanserne med sine lækre frugtnoter, der inviterer til en ny læskende slurk. En rund og blød rosévin, hvor du kan smage at druerne har nydt godt af de varme solstrøg.

    Sydfransk skønhed

    Perette er fra det spændende sydfranske område Pays d’Oc i Languedoc-Roussillon og lavet på de klassiske druer Cinsault og Syrah, der plukkes i de kølige morgentimer for at bevare friskheden i druerne. Druerne vokser på nogle af områdets bedste vinmarker, der nyder godt af de varme og tørre somre, de milde vintre og den svalende indflydelse fra Middelhavet. Her i dette solrige smørhul mellem Middelhavskysten og ’det sorte bjerg’, Montagne Noire, der tilbyder fugt og kølige temperaturer, har druerne de optimale forhold til at skabe de frugtfulde aromaer, der dominerer bouqueten i den færdige vin. Et yderst charmerende bekendtskab.

    Perfekt til nydelse og vegetariske retter

    Perette er den dejligste aperitif til at nyde med godt selskab i solen, men er også en veloplagt ledsager til lette vegetariske retter og det frække valg til sushi såvel som det asiatiske køkken.

    Læs hele beskrivelsen
    Fra <a href="/sog/?q=Pays d'Oc">pays d'oc</a> området i <a href="/sog/?q=frankrig">Frankrig</a>
    Fra pays d'oc området i Frankrig
    Vin de Pay d’Oc er en regionsbetegnelse etableret i 1986 af lokale vinproducenter geografisk dækkende over Languedoc-Roussillon-området, som en betegnelse der var rummelig for at anvende andre druer end kun de sydfranske i vinene – dog i høj grad øvrige franske såsom Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Merlot og Syrah. Idéen bag kategorien og Vins de Pays d’Oc-betegnelsen var at give frit slag for at lave vine med lidt mere bredt favnende vinstil. Der er krav til høstudbyttet pr. hektar og alle Vins de Pays d’Oc skal godkendes af et smagepanel, før den må bære betegnelsen.

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt