Pléyades Rosé 2023

Spanien
Spanien
Campo de Borja

Herlig rosévin med fin og sart rosa farve. I duft og smag er der noter af vilde røde bær, hindbær og jordbær. Vinen har en medium fylde, med en ren og sprød finish.

Læs mere

Herlig rosévin med fin og sart rosa farve. I duft og smag er der noter af vilde røde bær, hindbær og jordbær. Vinen har en medium fylde, med en ren og sprød finish.

Læs mere
    Rosé 2023
    99
    kr. /stk
    Smagsprofil
    Tør
    Sød
    Let
    Kraftig
    Let frugt
    Meget frugt
    Lav syre
    Høj syre
    Passer godt til
    Lyst fjerkræ
    Sushi
    Tapas
    Vegetariske retter
    Velkomst
    Smagsnoter
    Hindbær

    Hindbær

    Blomme

    Blomme

    Jordbær

    Jordbær

    Tørrede urter

    Tørrede urter

    Druer
    Garnacha

    Beskrivelse

    Pléyades Rosé er en herlig vin, med en imponerende sammenhæng mellem pris og kvalitet. Den er fremstillet på Garnacha-druer i Campo de Borja, nordvest for Zaragoza. Vinen er blandt andet fremstillet af Fernando Mora (MW), som udover sit eget Bodegas Frontonio, også har fundet tid til af lave Pléyades-serien, der foruden denne rosé også tæller en hvidvin og en rødvin.

    De høstede druer presses ved ankomsten til vingården, og efter få timers skinkontakt fjernes skallerne, når de har afsat den ønskede mængde farvepigment. Herefter koldgærer vinen i temperaturregulerede ståltanke ved ca. 18 grader over de kommende otte dage.

    Pléyades Rosé har en fin og sart rosa farve, ikke ulig roséerne fra Provence. I duft og smag er der noter af vilde røde bær, hindbær og jordbær. Vinen har en medium fylde, med en ren og sprød finish. En ukompliceret tørstslukker, der kan nydes af alle med stort behag.

    Læs hele beskrivelsen
    Fra <a href="/sog/?q=Campo de Borja">campo de borja</a> området i <a href="/sog/?q=spanien">Spanien</a>
    Fra campo de borja området i Spanien
    Campo de Borja-regionen ligger i det nordøstlige Spanien i provinsen Aragonien, syd for Rioja og Navarra, mellem floden Ebro og den 2.000 meter høje bjergkæde Sierra del Moncayo. Området dækker et areal på i alt 7.400 hektarer. Undergrunden består af en brun-grå limsten, og vinmarkerne ligger i en ca. 450 meters højde. Området er kendt for sine koncentrerede vine, der skyldes det udprægede kontinentale og barske klima med bagende varme somre og meget kolde vintre. Ydermere blæser der meget ofte en særdeles tør vind fra nord. Næsten 90 % af produktionen er rødvin.

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt