Stone Barn Zinfandel Rosé 2022

USA
USA
Californien

Fremragende amerikansk frugtbombe med friske aromaer af jordbær, kirsebær og vandmelon. Let, sprød og forfriskende rosévin.

Læs mere

Fremragende amerikansk frugtbombe med friske aromaer af jordbær, kirsebær og vandmelon. Let, sprød og forfriskende rosévin.

Læs mere
    Zinfandel Rosé 2022
    129
    kr. /stk
    Smagsprofil
    Tør
    Sød
    Let
    Kraftig
    Let frugt
    Meget frugt
    Lav syre
    Høj syre
    Passer godt til
    Grill og barbecue
    Velkomst
    Smagsnoter
    Solbær

    Solbær

    Jordbær

    Jordbær

    Blåbær

    Blåbær

    Fersken

    Fersken

    Druer
    Zinfandel

    Beskrivelse

    Stone Barn Zinfandel Rosé er en let og sprød rosévin med friske aromaer af jordbær, kirsebær og vandmelon. Smagen afrundes af en let frugtsyre. Nydes til pastaretter med cremede saucer, grillede fiskeretter, lyse kødretter eller krydrede retter som det asiatiske køkken - perfekt til en sommeraften på terassen.
    Læs hele beskrivelsen
    H - Delicato - wide - 1_Edit.jpg
    Produceret af Delicato
    Da Gasparé Indelicato emigrerede til Californien i 1912 fra den lille landsby Campobello på Sicilien, var det helt naturligt, at han blev vinfarmer, for det var hans far, hans bedstefar og i generationer så langt tilbage som man kunne huske var man beskæftiget med vinavl. I 1924 plantede han sin første vinstok i Californien, og allerede efter få år var kvaliteten af Gasparé’s californiske druer kendt over hele landet. Sådan startede vinfirmaet, i dag kendt som Delicato Family Vineyards ledet af 3. generation, Chris og Jasper Indelicato. Delicato Family Vineyards er i dag blandt de allerstørste vinavlere i USA, med vinmarker i Napa, Sonoma, Lodi og Monterey. Delicato har en række vinhuse, hvor man har specialiseret sig i enkeltdruevine, og hvor man har vinmarkerne beliggende på netop de steder i Californiens mangfoldige klimazoner, hvor de enkelte druesorter trives bedst. Huse med vine på henholdsvis Zinfandel-, Pinot Noir-, Merlot- og Viognier-druer.
    Fra <a href="/sog/?q=Californien">californien</a> området i <a href="/sog/?q=usa">USA</a>
    Fra californien området i USA
    De kystnære regioner er de køligste og dermed de bedst egnede til produktion af bedre bordvine. Det enorme dalstrøg inde i landet, der er varmere og tørrere egner sig til produktion af store mængder bordvin.

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt