Stone Barn Zinfandel Rosé 2022

USA
USA
Californien

Fremragende amerikansk frugtbombe med friske aromaer af jordbær, kirsebær og vandmelon. Let, sprød og forfriskende rosévin.

Læs mere

Fremragende amerikansk frugtbombe med friske aromaer af jordbær, kirsebær og vandmelon. Let, sprød og forfriskende rosévin.

Læs mere
  Zinfandel Rosé 2022
  129
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Passer godt til
  Grill og barbecue
  Velkomst
  Smagsnoter
  Solbær

  Solbær

  Jordbær

  Jordbær

  Blåbær

  Blåbær

  Fersken

  Fersken

  Druer
  Zinfandel

  Beskrivelse

  Stone Barn Zinfandel Rosé er en let og sprød rosévin med friske aromaer af jordbær, kirsebær og vandmelon. Smagen afrundes af en let frugtsyre. Nydes til pastaretter med cremede saucer, grillede fiskeretter, lyse kødretter eller krydrede retter som det asiatiske køkken - perfekt til en sommeraften på terassen.
  Læs hele beskrivelsen
  H - Delicato - wide - 1_Edit.jpg
  Produceret af Delicato
  Da Gasparé Indelicato emigrerede til Californien i 1912 fra den lille landsby Campobello på Sicilien, var det helt naturligt, at han blev vinfarmer, for det var hans far, hans bedstefar og i generationer så langt tilbage som man kunne huske var man beskæftiget med vinavl. I 1924 plantede han sin første vinstok i Californien, og allerede efter få år var kvaliteten af Gasparé’s californiske druer kendt over hele landet. Sådan startede vinfirmaet, i dag kendt som Delicato Family Vineyards ledet af 3. generation, Chris og Jasper Indelicato. Delicato Family Vineyards er i dag blandt de allerstørste vinavlere i USA, med vinmarker i Napa, Sonoma, Lodi og Monterey. Delicato har en række vinhuse, hvor man har specialiseret sig i enkeltdruevine, og hvor man har vinmarkerne beliggende på netop de steder i Californiens mangfoldige klimazoner, hvor de enkelte druesorter trives bedst. Huse med vine på henholdsvis Zinfandel-, Pinot Noir-, Merlot- og Viognier-druer.
  Fra <a href="/sog/?q=Californien">californien</a> området i <a href="/sog/?q=usa">USA</a>
  Fra californien området i USA
  De kystnære regioner er de køligste og dermed de bedst egnede til produktion af bedre bordvine. Det enorme dalstrøg inde i landet, der er varmere og tørrere egner sig til produktion af store mængder bordvin.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt