Umberto Cesari Ca' Grande Rosé 2022

Italien
Italien
Emilia-Romagna
 • VinAvisen
  2022
  2022
 • VinAvisen
  2020
  2020

Krystalklar lyserød rosé rig på røde frugter og med et strejf af rosenduftende parfume. Særdeles velafbalanceret og rund i smagen med en elegant finish.

Læs mere
 • VinAvisen
  2022
  2022
 • VinAvisen
  2020
  2020

Krystalklar lyserød rosé rig på røde frugter og med et strejf af rosenduftende parfume. Særdeles velafbalanceret og rund i smagen med en elegant finish.

Læs mere
  Spar 50%
  Ca' Grande Rosé 2022

  Før 139 kr.

  69
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Passer godt til
  Aperitif
  Fed fisk
  Mager fisk
  Vegetariske retter
  Smagsnoter
  Kirsebær

  Kirsebær

  Blomme

  Blomme

  Urter

  Urter

  Druer
  Sangiovese
  Merlot

  Eksperternes vurdering

  Beskrivelse

  Sangiovese-eksperten Umberto er på banen igen – denne gang med en skøn rosé med en smuk, klar lyserød farve og duft- og smagenoter, der vækker mindelser om sol og sommer. Nyd smagen af røde, modne frugter med strejf af rosenduftende parfume, og drøm dig til lange, lyse aftener, en hyggestund på terrassen og dejlige vinoplevelser i gode venners lag.

  Eventyret Umberto Cesari

  Umberto Cesari begyndte sit vineventyr i 1960’erne og har altid haft den overbevisning, at kvalitet er bedre end kvantitet. Han begyndte i det små med et lille stykke land i området Emilia Romagna, så han kunne dyrke Sangiovese-druer og fremstille vine af fineste kvalitet. I dag er vingården vokset fra 20 hektar til 170, og hans vine høster den ene pris efter den anden.

  Vinmarken Ca' Grande

  Ca’ Grande er navnet på en af Umberto Cesaris berømte vinmarker – og den, der har lagt navn til denne skønne, lyserøde rosévin. Druerne høstes med en kombination af tradition og innovation og giver skønne, let drikkelige vine med en let, dyb smag. Ca’ Grande Rosé er en pragtfuld og imødekommende rosévin bestående af Sangiovese og Merlot, der smukt afspejler den lerholdige jordbund, druerne vokser i. Farven er krystalklar og lyserød og er resultatet af kort macerering af druerne efterfulgt af en blid presning. Herefter fermenteres vinen ved kontrollerede temperaturer i ståltanke, hvorpå den lagres i 6 måneder, ligeledes i ståltanke.

  Delikat og aromatisk

  Den delikate rosévin har en bouquet rig på røde frugter og strejf af rosenduftende parfume. Smagen er særdeles velafbalanceret og rund med en højst elegant finish.

  Perfekt til lette retter

  Ca’ Grande Rosé er en velegnet ledsager til lette retter, f.eks. forretter med fisk, samt grøntsagsretter. Servér vinen afkølet, gerne ved 8-10°C.

  Læs hele beskrivelsen
  H - Umberto Cesari_Edit.jpg
  Produceret af Umberto Cesari
  Umberto Cesari er grundlæggeren af dette vinhus i Castel San Pietro Terme, i hjertet af Emilia Romagna. Han startede i 1967, fast besluttet på at revolutionere den dengang langt fra prestigiøse vinbranche for Sangiovese-vine. I dag anses han som en af pionererne for sit område og Sangiovese-vinenes revolution og enorme kvalitetsløft. Vinmarkerne ligger mellem bløde bakker i det billedskønne område og dækker 130 ha. Det er i dag far og søn, der driver vingård med hæderkronede, prisbelønnede vine og som i 2012 gjorde Umberto fortjent til titlen ”Italian winery of the year”.
  Fra <a href="/sog/?q=Emilia-Romagna">emilia-romagna</a> området i <a href="/sog/?q=italien">Italien</a>
  Fra emilia-romagna området i Italien
  Norditaliensk region omfattende en væsentlig del af Posletten, som er kendt for gode vine, italienske gastronomiske specialiteter så som parmesanost og parmaskinke og så sandelig også et par berømte industrier (f.eks. Lamborghini i Bologna og Ferrari i Modena ). Slet og ret blandt Italiens gastronomiske højborge med byen Bologna som ’hovedstad’ og et vin-repertoire af rødvine lavet på den store stjerne blandt blå druer: Sangiovese. Men der er også en del moderne vine på både Merlot og Cabernet Sauvignon og hvidvine på Trebbiano, Pinot Grigio og Chardonnay.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt