Umberto Cesari Iove Rosé 2022

Italien
Italien
Emilia-Romagna

Frugtflot, medium fyldig, læskende rosévin med flotte duftnoter af roser og skovjordbær og kirsebærnuancer med et strejf af blomme i smagen.

Læs mere

Frugtflot, medium fyldig, læskende rosévin med flotte duftnoter af roser og skovjordbær og kirsebærnuancer med et strejf af blomme i smagen.

Læs mere
  Iove Rosé 2022
  145
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Passer godt til
  Allround
  Aperitif
  Italiensk mad
  Lyst fjerkræ
  Vegetariske retter
  Smagsnoter
  Kirsebær

  Kirsebær

  Blomme

  Blomme

  Urter

  Urter

  Druer
  Sangiovese
  Merlot

  Beskrivelse

  Iove Rosé består af Sangiovese og Merlot-druer, der gror på lerholdige bakker udenfor Bologna by. Vinstokkene er i gennemsnit 8 år gamle. Druerne høstes maskinelt og selve sorteringen af druerne sker umiddelbart inden en nænsom presning foretages. Der er skindkontakt i 18-24 timer inden gæringen igangsættes i temperaturkontrollerede rustfrie ståltanke. Resultatet er en klar, pink farve med en bouquet af roser, hindbær og skovjordbær. Smagen er frugtagtig, medium fyldig, læskende - med kirsebæragtige nuancer fra Sangiovese-druen der bliver afrundet flot af Merlot-druens strejf af blomme.
  Læs hele beskrivelsen
  H - Umberto Cesari_Edit.jpg
  Produceret af Umberto Cesari
  Umberto Cesari er grundlæggeren af dette vinhus i Castel San Pietro Terme, i hjertet af Emilia Romagna. Han startede i 1967, fast besluttet på at revolutionere den dengang langt fra prestigiøse vinbranche for Sangiovese-vine. I dag anses han som en af pionererne for sit område og Sangiovese-vinenes revolution og enorme kvalitetsløft. Vinmarkerne ligger mellem bløde bakker i det billedskønne område og dækker 130 ha. Det er i dag far og søn, der driver vingård med hæderkronede, prisbelønnede vine og som i 2012 gjorde Umberto fortjent til titlen ”Italian winery of the year”.
  Fra <a href="/sog/?q=Emilia-Romagna">emilia-romagna</a> området i <a href="/sog/?q=italien">Italien</a>
  Fra emilia-romagna området i Italien
  Norditaliensk region omfattende en væsentlig del af Posletten, som er kendt for gode vine, italienske gastronomiske specialiteter så som parmesanost og parmaskinke og så sandelig også et par berømte industrier (f.eks. Lamborghini i Bologna og Ferrari i Modena ). Slet og ret blandt Italiens gastronomiske højborge med byen Bologna som ’hovedstad’ og et vin-repertoire af rødvine lavet på den store stjerne blandt blå druer: Sangiovese. Men der er også en del moderne vine på både Merlot og Cabernet Sauvignon og hvidvine på Trebbiano, Pinot Grigio og Chardonnay.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt