Veranza Valle de la Cinca Rosado 2022

Spanien
Spanien
Aragon

Flot, pikant rosé, der strutter af jordbær, hindbær og kirsebær. Smagen er fuld af vilde skovjordbær og røde frugter afstemt af en flot, klar syre.

Læs mere

Flot, pikant rosé, der strutter af jordbær, hindbær og kirsebær. Smagen er fuld af vilde skovjordbær og røde frugter afstemt af en flot, klar syre.

Læs mere
    Valle de la Cinca Rosado 2022
    95
    kr. /stk
    Smagsprofil
    Tør
    Sød
    Let
    Kraftig
    Let frugt
    Meget frugt
    Lav syre
    Høj syre
    Passer godt til
    Lyst fjerkræ
    Mager fisk
    Skaldyr
    Tapas
    Vegetariske retter
    Smagsnoter
    Solbær

    Solbær

    Kirsebær

    Kirsebær

    Krydderier

    Krydderier

    Blåbær

    Blåbær

    Figen

    Figen

    Druer
    Cabernet Sauvignon
    Tempranillo

    Beskrivelse

    Fræk, flot en rigtig ”let-your-hair-down-ish” rosévin. Custommade tapas- og livsstil-vin med den flotteste bolsjerøde, klare farve. Duften af friske jordbær, hindbær og kirsebær nærmest kæmper om at vælte op af glasset og lokker med sin struttende, friske frugt. I munden bliver vinen dog lidt mere afstemt, da en flot og klar syre sørger for at holde de søde toner lidt i skak, så vinen bliver ret vinøs i al sin kække og ungdommelige stil. I smagen er den røde frugt især karakteriseret af vilde skovjordbær. Absolut veltillavet, af superb kvalitet og ikke kun en vin for sjov, selv om det bestemt kunne være den helt perfekte party-rosèvin til en sommernat.
    Læs hele beskrivelsen
    Fra <a href="/sog/?q=Aragon">aragon</a> området i <a href="/sog/?q=spanien">Spanien</a>
    Fra aragon området i Spanien
    Aragon med dens hovedstad Zaragoza, er en af Spaniens 17 selvstyrende kommuner i det nordøstlige Spanien. Nærmste naboregioner er Rioja, Castilla y Leon, Navarra og Katalonien. Aragon består af fire vindistrikter: DO Somontano, DO Campo de Borja, DO Calatayud, DO Cariñena og VdlT Aragon. Klimatisk er Aragon ekstrem, og overordnet at betragte som moderat kontinentalt; højdeforholdene værende den mest bestemmende faktor. Vinmarkerne ligger i højder fra 200 m til 1000 meter over havets overflade, hvilket betyder at områdets vine er overordentligt varierede i stil. Vinene er især lavet på de spanske druer Garnacha, Carinena og Tempranillo, og senest har den mere moderne, friske vinstil fra området inkluderet Cabernet Sauvignon. Området er under udvikling med en meget lovende vinprofil, og er bl.a. også udvidet til at måtte producere Cava.

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt