Smagekasse Bliv vinkender på en aften - smagekasse (6 flasker)

Køb denne smagekasse og nyd den mens du ser eller genser vores online Live smagningen "Bliv vinkender på en aften: Lær at navigere i vinens verden". Vinene er pakket i gavekarton.

Læs mere

Køb denne smagekasse og nyd den mens du ser eller genser vores online Live smagningen "Bliv vinkender på en aften: Lær at navigere i vinens verden". Vinene er pakket i gavekarton.

Læs mere
  Spar 28%
  Bliv vinkender på en aften - smagekasse (6 flasker)

  Før 1.659 kr.

  1.199
  kr. /stk

  Beskrivelse

  Denne smagekasser hører sammen med Live-smagningen: Bliv vinkender på en aften, som du finder her.

  Saml fx venner eller familie, og se med og lær mere om vin sammen. Der er normalt op til 6 glas i en flaske vin. Live'en kan også ses efter den er optaget, så du altid kan gå tilbage til den, og se den, hvis du senere åbner en af vinene fra smagekassen.

  Har du svært ved at bestemme dig, når du køber vin? Er du i tvivl om hvilken vin, der passer til den mad, du serverer?

  Se med og lær at navigere i vinens verden, når vi dykker ned i druer, lande og vintyper. Du vil også lære smageteknikker, og hvordan du vurderer den enkelte vin. På den måde kan du finde frem til lige nøjagtigt de vine, som DU bedst kan lide.

  Denne aften smager vi seks forskellige vine, der hver især kan give dig et eksempel på nogle typiske og grundlæggende karaktertræk. Du får grundlæggende basisviden om druer, om lande, om de mest klassiske områder samt vintyper. Du vil også lære smageteknikker, og hvordan du vurderer den enkelte vin. 

  Smagekassen indeholder:

  1 fl. Champagne Henri Giraud Esprit Nature

  Sofistikeret Champagne med en fin, tilstedeværende mousse, og et fyldigt udtryk domineret af røde bær og tørrede abrikoser. Flot strukturgivende mineralitet, der løfter helhedsoplevelsen.

  1 fl.Stoney Range, Sauvignon Blanc, New Zealand 2021

  Frisk, sprød og af enestående høj kvalitet med alt hvad en klassisk newzealandsk Sauvignon Blanc skal byde på. Velafstemt frugt, dejlig friskhed og en perfekt syrebalance.

  1 fl. Albert Sounit Montagny 1. Cru - Vieilles Vignes, bourgogne blanc 2019

   Indtagende vin med blomsterduft og fine noter af nektar og en dejlig fersken-abrikos bouquet. Fyldig og intens i smagen med en rank og mineralsk eftersmag og en god syre balance.

  1 fl. Maison Louis Jadot, Bourgogne, Côte d'Or rouge 2020

  Côte d'Or byder på Pinot Noir-druen i klassisk, elegant stil. Vinen har fine noter af viol, brombær og kirsebær samt en god, intens frugtkerne i smagen.

  1 fl. Verbena, Rosso di Montalcino, Toscana 2019

  Smuk 'Mini-Brunello' med flotte noter af kirsebær, krydderi og vilde skovbær. Rund, blød og forfinet i smagen af friske bær.

  1 fl. Château Ste. Michelle, Cabernet Sauvignon, USA 2018

  Indbydende, intens og imponerende Cabernet Sauvignon med silkebløde tanniner. Duften er velkrydret og fuld af detaljerigdom med et delikat modent præg og kakaotoner.

  Vinene er pakket i et flot gavekarton med sølvtryk og bærehank.

  Læs hele beskrivelsen

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt