Smagekasse Californisk smagekasse (6 flasker)

Solskinsstaten Californien er en af de vigtigste vinregioner i USA. Herfra kommer nogle af verdens bedste kvalitetsvine, og det er også herfra langt den største andel af amerikansk vin dyrkes.

Læs mere

Solskinsstaten Californien er en af de vigtigste vinregioner i USA. Herfra kommer nogle af verdens bedste kvalitetsvine, og det er også herfra langt den største andel af amerikansk vin dyrkes.

Læs mere
  Spar 31%
  Californisk smagekasse (6 flasker)

  Før 939 kr.

  649
  kr. /stk

  Beskrivelse

  Solskinsstaten Californien er en af de vigtigste vinstater i USA. Herfra kommer nogle af verdens bedste kvalitetsvine, og det er også herfra langt den største andel af amerikansk vin dyrkes.

  Faktisk står solskinsstaten for hele 90% af al vinproduktion i USA. Nogle af de mest populære druer i Californien er Zinfandel, Pinot Noir og Cabernet Sauvignon, men der bliver også dyrket andre druer med stor succes.

  I denne smagekasse kommer du rundt om nogle af de klassiske californiske vine fra forskellige dele af staten. En oplagt smagekasse til dig, der gerne vil smage lidt af det hele.

  Smagekassen indeholder:

  1 flaske Noble Vines, 242 Sauvignon Blanc, Monterey

  Sauvignon Blanc-druerne høstes i et ret begrænset tidsrum, lige netop dér, hvor de har den optimale modning. For Noble Vines er dét tidspunkt dér hvor Sauvignon Blanc viser en perfekt balance mellem græs, kiwi og melon-noter og udviklet citruskarakter. Det tidspunkt, hvor Winemaker James Ewart beslutter at druerne er klar, bliver de håndplukket og bragt til vineriet, hvor de bliver presset nænsomt. Her kommer fordelen ved at have vineriet liggende i vinmarken virkelig frem, da de sprøde og fine aromaer bliver bibeholdt. Efter presningen foregår fermenteringen i rustfrie ståltanke. Noble Vines 242 Sauvignon Blanc har tydelige aromaer af frisk citrus og modne ferskner. Den er medium fyldig og fremstår rund, dog med en sprød forfriskende syre der kommer til udtryk med honningmelon, hvide nektariner og Granny Smith æbler, afsluttende med en forfriskende og pikant eftersmag.

  • Område: Monterey Californien
  • Druer: 100% Sauvignon Blanc

  1 flaske Stone Barn, Zinfandel - Rosé

  Stone Barn Zinfandel Rosé er en let og sprød rosévin med friske aromaer af jordbær, kirsebær og vandmelon. Smagen afrundes af en let frugtsyre. Nydes til pastaretter med cremede saucer, lette fiskeretter, lyse kødretter eller krydrede retter som det asiatiske køkken - perfekt til en sommeraften på terassen

  • Druer: Pinot Noir
  • Område: Californien

  1 flaske Steelhead Vineyards, Pinot Noir, North Coast

  Steelhead Vineyeards står bag prisvindende terrior-håndværk fra Sonoma og North Coast. Siden den spæde opstart har fokus altid været på nærmiljøet, hvor balancen og harmonien med naturen har været af stor betydning. Pinot Noir – Sonoma County fra Steelhead Vineyards har en fin rød farve med brillante reflekser. Duften nærmest springer op af glasset, og byder på modne kirsebær og tranebær. Smagen er dyb, kompleks og middelfyldig, og igen drevet frem af røde bær og en fløjlsagtig tekstur. Eftersmagen er elegant og velafbalanceret. Nyd den let afkølet til kraftige fiskeretter eller lyst fjerkræ.

  • Druer: Pinot Noir
  • Område: Napa Valley

  1 flaske Noble Vines, Marquis Red, Californien

  Marquis Red er resultatet af et blend lavet af druer, hvis vinstokke har oprindelse i henholdsvis Rhône (Syrah), Tullins i Frankrig (Petite Sirah), Californien (Zinfandel) og Bordeaux (Malbec og Cabernet Sauvignon). Bag Marquis Red – ligger et ønske om at skabe en kraftfuld, frugtrig og blød vin. Dette tages der højde for i hele processen bl.a. ved at de enkelte druer høstes ved det optimale modningstidspunkt, presningen af druerne foregår yderst nænsomt for at undgå for meget tannin og endelig er en del af vinen lagret på franske og amerikanske egefade for at opnå tekstur og kompleksitet. Der er tale om en fyldig vin med sprudlende aromaer af blåbær, solbær og et hint af cedertræ. De faste men bløde tanniner bakker flot op om de fede og frugtrige aromaer af blåbærkompot og chokoladeovertrukne kirsebær op, og afslutter oplevelsen med lang blød eftersmag.

  • Område: North Coast, Californien
  • Druer: Syrah, Petite Sirah, Zinfandel & Cabernet Sauvignon

  1 flaske Brazin, Zinfandel, Lodi

  Zinfandel-druerne har her i Lodi gavn af de varme, tørre somre og kølige vintre. I vækstsæsonen er der varme om dagen og kølige briser hen under aftenen, som giver druerne en lang modningssæson. Druerne er forholdsvis små, men med enorm intensitet i farve og smag. Jordbunden er på grund af floddeltaet meget veldrænet og består primært af sand. Vinplanterne er gamle og krogede med en alder, der spænder fra 30 til 80 år. Vinen har lagret i 10 måneder på franske og amerikanske egetræsfade og er hovedsageligt lavet på Zinfandel men indeholder også lidt Petite Sirah. Den har en flot mørk farve og intens næse af krydderier og kaffe. I smagen fornemmes blommer, chokolade og vanille.

  • Druer: 100% Zinfandel
  • Område: Lodi, Californien

  1 flaske Stone Peak, Zinfandel, Central Valley

  Californisk rødvin er synonym med Zinfandel-druen. 80 % af al den vin som fremstilles i verden kommer fra Californien. Det er derfor helt naturligt at Californien har opnået en stor ekspertise i fremstillingen af Zinfandel-vine. Stone Peak Zinfandel har de karakteristiske egenskaber for Zinfandel; druesødme kombineret med brombær og blomme-bouquet. Smagen er fyldig og rund med nuancer af hindbær, anis, peber og brombær.

  • Område: Central Valley Californien
  • Druer: 100% Zinfandel
  Læs hele beskrivelsen

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt