Smagekasse Dyk ned i Crémant de Bourgogne – Smagekasse med podcast

Med denne smagekasse kan du holde vinsmagning derhjemme og blive klogere på vin, mens du lytter til Vin for begynder-afsnittet ”En dansker i Bourgogne – Knud Kjellerup”. Smagekassen er den perfekte gave. Obs! Bemærk, at flere af vinene i smagekassen er udskiftet med nye årgange siden podcasten blev optaget.

Læs mere

Med denne smagekasse kan du holde vinsmagning derhjemme og blive klogere på vin, mens du lytter til Vin for begynder-afsnittet ”En dansker i Bourgogne – Knud Kjellerup”. Smagekassen er den perfekte gave. Obs! Bemærk, at flere af vinene i smagekassen er udskiftet med nye årgange siden podcasten blev optaget.

Læs mere
  Spar 21%
  Dyk ned i Crémant de Bourgogne – Smagekasse med podcast

  Før 699 kr.

  549
  kr. /stk

  Beskrivelse

  Vi dykker ned i de fantastiske mousserende Crémant de Bourgogne-vine fra danske Knud Kjellerup i samarbejde med podcasten Vin for begyndere, hvor vineksperten René Langdahl sammen med værten Jonas Landin smager på og fortæller om den danske stjerne i Bourgogne og de 3 nytårsparate vine i smagekassen. Du får derfor en unik oplevelse, hvor du lærer både boblerne du drikker og Knud Kjellerups vinunivers rigtigt godt at kende. Podcasten er både til begynderen, der vil i gang med at lære, og vineksperten, der vil dykke ned i de fantastiske mousserende vine fra Bourgogne. Den perfekte gave til vinelskeren, som her får mulighed for at dyrke sin passion – og en fortryllende mulighed for at finde nytårsboblerne.

  Du får:

  1. Smagekasse med 3 mousserende vine fra Knud Kjellerups Bourgognehus Albert Sounit i en flot gaveæske
  2. Med i kassen får du også et papir med info om vinene og link til podcasten En dansker i Bourgogne – Knud Kjellerup, så kassen også kan gives som gave
  3. Mulighed for at holde vinsmagning derhjemme og blive klogere på vin, mens du lytter til Vin for begynder-afsnittet

  Er du klar til at dykke ned i de perlende Crémant de Bourgogne og deltage i vinsmagningen? Klik på følgende link:

   

  I podcasten Vin for begyndere smager Jonas Landin og vinskribent og vinekspert René Langdahl hver uge på forskellige vine og anmelder dem.

  Smagekassen indeholder:

  1 fl. Maison Albert Sounit, Crémant de Bourgogne - Prestige Brut

  Elegant og fuld af forførende friskhed, fine frugtnoter og sprød syre. En Crémant med en utrolig fin og vedvarende mousse. Crémant de Bourgogne Prestige Brut er en elegant Crémant fuld af forførende friskhed med fine frugtnoter, sprød syre og en utrolig fin og vedvarende mousse. Denne flotte Crémant har vundet guld-medaljer ved både National Crémant og Bourg Aujourd’hui og været flot testvinder i Politiken og Gastromand.

  1 fl. Maison Albert Sounit, Crémant de Bourgogne - Chardonnay Brut

  Crémant de Bourgogne Chardonnay Brut lavet på Chardonnay-druer fra Sounits egen vingård. Crémant udelukkende lavet på Chardonnay-druen får ofte mere finesse og klasse, og det er absolut tilfældet med denne udgave fra Albert Sounit. Samtidig har vinen en god fedme, en let eksotisk karakter i duften og en meget cremet og velouragtig stil i smagen. Friskheden og sprødheden er tilbage i eftersmagen, som er meget vedvarende og ren i munden.

  1 fl. Maison Albert Sounit, Crémant de Bourgogne - Grande Cuvée Brut

  Husets Crémant de Bourgogne Grande Cuvée laves på 100 % Chardonnay og anses for husets top-cuvée. Grande Cuvée laves kun i særligt gode Crémant-årgange, hvor det har været muligt at lave et særligt koncentreret og frugtrigt cuvée. Hovedparten af druerne kommer fra en parcel Les Grandes Hesses med ca. 70 år gamle Chardonnay-vinstokke. Er lagret på sit bundfald i Sounits kølige kældre i op til 36 måneder inden dégorgering, hvilket er enestående, selv for de store Champagnehuse.

  Smagekassen er pakket i et flot og praktisk gavekarton med bærehåndtag.

  Læs hele beskrivelsen

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt