Smagekasse Pinot Noir smagekasse (4 x 3 flasker)

12 flasker Pinot Noir fra topproducenter i USA, New Zealand, Bourgogne og Tyskland.

Læs mere

12 flasker Pinot Noir fra topproducenter i USA, New Zealand, Bourgogne og Tyskland.

Læs mere
  Spar 21%
  Pinot Noir smagekasse (4 x 3 flasker)

  Før 2.399 kr.

  1.899
  kr. /stk

  Beskrivelse

  Der findes næppe en vin med større fanskare end Pinot Noir. Pinot Noir, der er en af verdens ældste druesorter, betragtes i dag som en af de absolut bedste og er kendt som druen bag de store rødvine fra Bourgogne. Men denne fortryllende drue skaber også fantastiske vine med al den frugt og elegance Pinot Noir-elskeren drømmer om udenfor Bourgogne. Tyskland er verdens tredjestørste Pinot Noir-producent, der står bag utrolige Spätburgunder-vine, som druen kendes som her. I den nye verden er både Californien og New Zealand blevet kendt for deres eminente Pinot Noir-vine og Oregon kan med sit kølige klima og gunstige jordbund, der minder om Bourgogne, præstere nogle af de bedste oversøiske Pinot Noir-vine. 

  I denne smagekasse får du 12 eksemplariske og utrolig lækre europæiske og oversøiske Pinot Noir fra fire af de vigtigste Pinot Noir-områder: Bourgogne, Oregon, Tyskland og New Zealand. Den bedste Pinot Noir-smagekasse, du kan finde til prisen. 

  Smagekassen indeholder:

  3 flasker Louis Jadot, Bourgogne Rouge, Couvent des Jacobins

  Couvent des Jacobins fra det legendariske Bourgogne-hus Louis Jadot er en klassisk og elegant Pinot Noir med flot fylde og en fin smag med et væld af saftige modne, røde bær. Vinen fremstår utrolig kompleks, da den er lavet i flot og afbalanceret blend fra forskellige områder i Bourgogne. Disse områder er ikoniske Côte d'Or, inklusiv Hautes Côtes de Beaune og Hautes Côtes de Nuits, Côtes Chalonnaise (Mercurey) og Auxerrois (Irancy). Fra Côte de Nuits vil den typisk have sin ranke struktur og tannin, fra Hautes Côtes får den rig frugt og friskhed. Vinen er lagret delvist på ståltank og delvist på egetræsfade i 9-16 måneder. Couvent des Jacobins er en skøn, typisk Pinot Noir og i stilen har vinen masser af rød frugt som hindbær, jordbær og ribs i vinens ungdom, som vil udvikle sig til mere komplekse og sekundære aromaer over tid. 

  • Land: Frankrig
  • Område: Bourgogne
  • Vinifikation: Delvist fadlagret i 9-16 måneder.

  3 flasker Erath Resplendent, Oregon, Pinot Noir

  Erath Resplendent er nyeste skud på stammen fra pioneren Dick Erath og en fremragende Pinot Noir. Vinen indeholder alle de elementer der gør Pinot Noir fra Oregon eftertragtet og elsket blandt vinelskere. Her får du de indsmigrende aromaer af modne jordbær, vanille og et strejf af flødekaramel. Den behagelige smag er domineret af hindbær og appelsinskræl, alt sammen rundet af med en blød frugtsyre. For at bibeholde den friske frugt har blot en lille del af vinen (5%) ligget på franske egetræsfade. Server den gerne lidt afkølet, så får du den optimale oplevelse i glasset.

  • Land: USA
  • Område: Oregon
  • Vinifikation: 5% af vinen har ligget på franske egetræsfade.

  3 flasker Abril Spätburgunder - Frucht

  Spätburgunder, som er det tyske navn for Pinot Noir, er ubetinget druesorternes diva. Feteret, svær at omgås og ofte med en krukket adfærd. Også i Kaiserstuhl i Baden skal den håndteres varsomt for at kunne fremvise sine bedste sider, men Spätburgunder synes at trives glimrende blandt forvitrede vulkanske sten og löss-holdig jord. Den økologisk dyrkede og certificerede Spätburgunder Frucht fra Abril har en flot granatrød farve med violette reflekser. I bouqueten byder den på fine noter af kirsebær og blommer, men også friske påmindelser om fyrretræ og grønne uter. Smagen er delikat – klassisk, med Spätburgunders sarte og forfinede karaktertræk. Frugtsødmen og de mørke krydderier holdes flot i ave af de delikate tanniner. Start serveringen af denne vine til den kølige side.

  • Land: Tyskland
  • Område: Baden
  • Vinifikation: Maceration i fire dage efterfulgt af gæring og seks måneders lagring i ståltanke.

  3 flasker Clos Henri, Petit Clos, Pinot Noir

  Navnetrækket Clos Henri, leder uvilkårligt tankerne mod Frankrig, måske endda til Bourgogne, hvor "clos" betegner en lille omsluttet vinmark, og dermed et specifikt, afgrænset ophav. Det er den autencitet og ægthed Bourgeois-familien ønsker at overføre til deres vingård i Wairau Valley i Marlborough. Den franske tradition med en høj beplantningstæthed har de bragt med sig til Marlborough, resulterende i at vinstokkenes indbyrdes kamp om næring højnes, hvilket giver færre druer men med en langt større koncentration. Druerne til Petit Clos gærer i åbne rustfri ståltanke, og lagrer efterfølgende 11 måneder i store franske egefade, hvilket er med til at understøtte vinens utrolig fine balance og tanninstruktur. Petit Clos, Pinot Noir har duft og smagsmæssige florale noter af lavendel og tørrede rosenblade, skønne røde bær med krydrede undertoner. Den er elegant afbalanceret, med en god syre, afrundede tanniner og et let røget islæt fra fadlagringen. En Pinot Noir med al den elegance og silkestruktur, man kunne ønske sig.

  • Land: New Zealand
  • Område: New Zealand
  • Vinifikation: Gærer i åbne rustfri ståltanke. 11 måneders lagring i 7.500 liter store franske egefade.

   Bemærk at smagekasser kun sælges online.

  Læs hele beskrivelsen

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt