Smagekasse Riesling smagekasse (6 flasker)

I denne smagekasse får du 6 fantastiske, friske og sprøde europæiske og oversøiske Riesling fra tre af de vigtigste Riesling-områder: Tyskland, USA og Alsace. Den bedste Riesling-smagekasse, du kan finde til prisen.

Læs mere

I denne smagekasse får du 6 fantastiske, friske og sprøde europæiske og oversøiske Riesling fra tre af de vigtigste Riesling-områder: Tyskland, USA og Alsace. Den bedste Riesling-smagekasse, du kan finde til prisen.

Læs mere
  Spar 40%
  Riesling smagekasse (6 flasker)

  Før 1.089 kr.

  649
  kr. /stk

  Beskrivelse

  Riesling er Tysklands store, ædle druesort og druen bag vidunderlige hvidvine i verdensklasse. Vine på denne drue kendes for sin enorme elegance, sin skønne kraftfulde frugtsmag og dens flotte afbalancering mellem sødme og syre. Duften vil i nogle tilfælde være enormt blomsteragtig, andre gange mere krydret, men vinen vil altid være have den ranke struktur og rygrad, der kendetegner den delikate drue.

  Riesling kan udvikle sig i mange år og er en af de hvidvinsdruer, der egner sig bedst til lagring. Derfor er druen også en favorit blandt mange vinelskere. Riesling er fuld af smag og kan variere enormt alt efter, hvor den gror. Derfor findes der også fantastiske Riesling mange andre steder end i fødestedet Tyskland. Nogle af de bedste Riesling-vine kommer fra Tyskland, Østrig og Alsace, men druen dyrkes også i stigende grad med stor succes i den nye verden i USA og New Zealand. Riesling-druen trives bedst i køligt klima, hvor den skaber vine med højt syreindhold og stringent stil.

  I denne smagekasse får du 6 forskellige fantastiske, friske og sprøde europæiske og oversøiske Riesling fra fem af de vigtigste Riesling-områder: Tyskland, USA, New Zealand, Østrig og Alsace. Den bedste Riesling-smagekasse, du kan finde til prisen. 

  Smagekassen indeholder:

  1 flaske Famille Hugel, Riesling Classic

  Riesling regnes for en af de fineste hvide druesorter. Den er tør og aristokratisk, og klimaet i Alsace er helt perfekt til, at den kan opnå sit potentiale. Nyd den som aperitif, til fisk eller skaldyr. Klassisk frugtagtig karakter af Riesling-druen med bouquet af grønne æbler, ferskner og citrus. Frisk og sprød i smagen.

  • Land: Frankrig
  • Område: Alsace
  • Vinifikation: Ingen fadlagring, meget nænsom håntering af druerne.

  1 flaske Chateau Ste. Michelle, Riesling, Columbia Valley

  Riesling trives fantastisk i området Columbia Valley. Riesling er en af de druer der egner sig fremragende til at lave sprøde, friske hvidvine og når druen får rigelig med sol, bliver aromaerne vidunderligt florale og sødmefulde midt i den ellers fine, lidt strenge syre. Denne Riesling fremstår rank og ren, meget elegant og lukker sig fornemt op med sødme af hvide ferskner og mandariner. Rigtig dejlig hvidvin.

  • Land: USA
  • Område: Washington State
  • Vinifikation: Koldfermenteret på ståltank

  1 flaske Villa Huesgen, Riesling by the glass, Tyskland

  "By the Glass" er særligt udvalgte Riesling-druer til en vin, som udtrykker Riesling-druens absolut reneste karaktertræk: saftig, fin frugt kombineret med vibrerende, balanceret syre og spændstig, sprød finish. En kombination af et unikt terroir og en lang tradition gør at Huesgen-familien stolt kan se tilbage på succesfuld Riesling-dyrkning og fremragende vine gennem 9 generationer.

  • Land: Tyskland
  • Område: Mosel
  • Vinifikation: Koldgæring, ståltank

  1 flaske Riffel, Riesling Trocken

  Riesling Trocken er en tør, charmerende og ukompliceret vin med en eminent friskhed. I både duft og smag er der en god portion citrus, lime og ananas foruden en underliggende mineralitet og mundvandsfremkaldende syre, der kalder på den næste slurk. Vinen er det økologiske, tyske vinhus Weingut Riffels flotte åbningsnummer, der på forbilledlig vis viser husets gennemgående høje kvalitet.

  • Land: Tyskland
  • Område: Rheinhessen
  • Gæring og lagring i rustfri ståltanke

  1 flaske Domäne Wachau, Riesling - Federspiel Terrassen, Wachau

  Frisk fyldig, halvtør Riesling med noter af grapefrugt og modne abrikoser, der smukt viser, hvorfor Riesling er en af Østrigs helt store druer. Denne skønne Riesling får igen og igen anmelderroser internationalt. Flot og fyldig i smagen, elegant og med de fineste nuancer af citrus, grapefrugt, fersken og abrikos. Land: Østrig

  • Land: Østrig
  • Område: Wachau
  • Vinifikation: Gæringen sker ved lav temperatur, tilsat kulturgær og selve lagringen sker udelukkende i ståltanke.

  1 flaske Sherwood, Stratum - Riesling, Waipara

  Multianvendelig, indbydende og frugtrig Riesling. Vinen er intens og aromatisk med druens karakteristiske florale påmindelser side om side med citron og lime. Det relativt høje sukkerindhold balanceres elegant af den forfriskende, ranke frugtsyre.

  • Land: New Zealand
  • Område: Waipara Valley
  • Vinifikation: Gæring i ståltanke, en lille andel i egefade. 4 måneders efterfølgende lagring. 

   

  Bemærk at smagekasser KUN sælges online.

  Læs hele beskrivelsen

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt