Smagekasse Rosé smagekasse (3 flasker)

Rosé smagekasse med 3 elegante og forfriskende rosévine fra Frankrig og Tyskland. Er pakket i flot gavekarton.

Læs mere

Rosé smagekasse med 3 elegante og forfriskende rosévine fra Frankrig og Tyskland. Er pakket i flot gavekarton.

Læs mere
  Spar 35%
  Rosé smagekasse (3 flasker)

  Før 429 kr.

  279
  kr. /stk

  Beskrivelse

  Rosévin er de seneste år blevet den foretrukne vin i glasset i sommerhalvåret og langt ind i de kølige måneder. Den forfriskende lyserøde vin har aldrig været mere populær, og den store pink rosébølge lader ikke til at være til at stoppe. Det er svært at forestille sig at rosévinen nogensinde skulle have haft et blakket ry, når man ser den flotte palet af rosévarianter, der i dag karakteriserer vinmarkedet. Rosévin findes i alle rosa nuancer når det kommer til farve og smag: fra det tørre til det sødere, fra den elegante lyse provencalske roséstil til de mere intense og frugtrige rosévine.

  I denne smagekasse, som er pakket i et flot gavekarton får du 3 forskellige elegante og forfriskende rosévine fra Frankrig og Tyskland. Smagekassen inkluderer flere smagsnuancer – lige fra den elegante og populære rosévin, La Petite Laurette over til den lidt mere intense i Château Léoube fra Provence. . Denne rosé smagekasse leveres i flot gavekarton.

  Gavekartonet indeholder:

  1 flaske La Petite Laurette Rosé

  La Petite Laurette er det ultimative rosé-hit, der med sin super friske og elegante smag har sikret den en enorm fanskare og en række guldmedaljer. Et rent vidunder med de fineste nuancer af røde skovbær og en elegance, der lyser ud af den smukke flaske. Præcis som en rosé skal være. La Petite Laurette er en smukt indpakket vin, men indholdet er bestemt også værd at beskæftige sig med. Det er en rosé, der stilmæssigt leder tankerne mod Provence, snarere end Midi-området. Vinen er fremstillet på Grenache, Syrah, Mourvèdre og en anelse Cinsault, høstet om natten – for at bibeholde mest mulig friskhed i druerne, fra midten september til begyndelsen af oktober. La Petite Laurette ligger i den tørre ende af smagsspekteret, uden på nogen måde at være knasende.

  • Område: Languedoc Roussillon
  • Druer: Grenache, Syrah og Mourvèdre

  1 flaske Château Léoube, Love by Léoube, Côtes de Provence

  Love by Léoube er en livlig, lyserød lækkerbisken – og naturligvis økologisk. Vinen er smagfuld, tør og sprød i en flot, forfriskende stil, der kan omvende selv den største rosé-skeptiker og tilfredsstille den mest kræsne rosé-aficionado. Farven er lys rød, nærmest laksefarvet, og næsen er kraftfuld og charmerende med skønne noter af eksotisk frugt, melon og akaciehonning. Smagen er livlig og nærmest sprudler af frugtige røde bær og strejf af vilde blomster, der forenes skønsomt i en sprød og forfriskende syre. En velafbalanceret rosé, der passer til enhver lejlighed – med en skøn finish.

  • Område: Provence
  • Druer: Hovedsageligt Grenache og Cinsault med støtte fra Syrah og Mourvèdre.

  1 flaske Balthasar Ress, Pinot Noir, Rosé Trocken

  Balthasar Ress Rosé Trocken er en tør rosé fuld af sommerlige bær. Vinen er frisk som et nyplukket skovhindbær og saftig som et sprødt æble. En delikat og elegant rosé med en vifte af røde af sommerbær i både duft og smag, der samtidig byder på underliggende mineralske toner. Smagen er klassisk for en Pinot Noir-rosé med hindbær, sprøde æbler og kirsebær. En frisk og sprød smagsoplevelse med en livgivende frugtsyre, der lokker til den næste læskende slurk.

  • Land: Tyskland
  • Druer: Pinot NoirBemærk at smagekassen er pakket i et flot og praktisk gavekarton med bærehåndtag.
  Læs hele beskrivelsen

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt