Smagekasse Bestseller smagekasse (6 flasker)

Her har du chancen for at smage nogle af de mest populære vine i sortimentet, smagekassen er pakket med både rødvin, hvidvin og rosé. Der er bl.a. en saftig, kraftig og sødmefuld Appassimento fra det sydlige Puglien og over til de helt elegante, sprøde Sauvignon Blanc vine

Læs mere

Her har du chancen for at smage nogle af de mest populære vine i sortimentet, smagekassen er pakket med både rødvin, hvidvin og rosé. Der er bl.a. en saftig, kraftig og sødmefuld Appassimento fra det sydlige Puglien og over til de helt elegante, sprøde Sauvignon Blanc vine

Læs mere
    Spar 44%
    Bestseller smagekasse (6 flasker)

    Før 729 kr.

    409
    kr. /stk

    Beskrivelse

    Bestsellere smagekasse (6 flasker)

    Her har du chancen for at smage nogle af de mest populære vine i sortimentet, smagekassen er pakket med både rødvin, hvidvin og rosé. Der er bl.a. en saftig, kraftig og sødmefuld Appassimento fra det sydlige Puglien og over til de helt elegante, sprøde Sauvignon Blanc vine.

    Smagekassen er pakket i flot gavekarton og indeholder følgende flasker:

    1 flaske hvidvin La Campagne Sauvignon Blanc
    Karakterfuld, aromatisk og sprød. La Campagne er uden tvivl vores mest populære hvidvin! Ren som et nystemt klaver og med alle de spillevende friske sommerfrugter, man kunne drømme om. Den franske Sauvignon Blanc har taget de seneste år taget anmelderne med storm og med god grund. Her får du en fuldtræffer til en ualmindelig god pris.

    1 flaske rosé La Campagne, Pinot Noir Rosé
    La Campagne Pinot Noir Rosé er en fremragende rosévin, der er perfekt både på middagsbordet og i en solstribe i haven. Farven er sart og lyserød med diskrete strejf af violet. Stilen er frisk med en syre, der udmærker sig ved sin tilstedeværelse og balanceres vidunderligt af den runde, næsten cremede struktur. Aromaerne nærmest danser op af glasset med bløde hints af vandmelon og mere tydelige, men alligevel sofistikerede toner af hindbær og jordbær. Helhedsindtrykket indrammes flot af blomsternoter fra violer og roser.

    1 flaske rødvin La Campagne, Pinot Noir
    La Campagne Pinot Noir Rosé er en fremragende rosévin, der er perfekt både på middagsbordet og i en solstribe i haven. Farven er sart og lyserød med diskrete strejf af violet. Stilen er frisk med en syre, der udmærker sig ved sin tilstedeværelse og balanceres vidunderligt af den runde, næsten cremede struktur. Aromaerne nærmest danser op af glasset med bløde hints af vandmelon og mere tydelige, men alligevel sofistikerede toner af hindbær og jordbær

    1 flaske hvidvin UNA Sauvignon Blanc
    UNA er ren Sauvignon Blanc: frisk, medium fyldig og med et væld af tropiske frugter. Her får du en behagelig sommerlig Sauvignon Blanc i newzealandsk stil, der kan nydes under åben himmel eller i selskab med lettere retter – f.eks. fra det asiatiske køkken.

    1 flaske rødvin Colle Sori, Appassimento - Edizione Limitata
    Colle Sori er en vaskeægte Appassimento fra det sydlige Puglien. Her får du Syditaliens smukke svar på de berømte Veneto-vine Amarone og Ripasso i en næsten syndig og imødekommende stil. Vinen har al den saft, kraft og sødme, man kunne drømme om, og minder utrolig meget om de klassiske italienere.

    1 flaske hvidvin Été, Sauvignon Blanc
    Été er den friske smag af stikkelsbær, nyudsprungne hyldeblomster og mindeværdige aftener i godt selskab. Franskmændene er verdensmestre i at skabe sommer på flaske og Été Sauvignon Blanc er bestemt et fornemt eksempel på, hvad den aromatiske drue formår, når den dyrkes under de helt rigtige forhold. Été betyder sommer på fransk, men vinen er bestemt værd at fylde i glasset året rundt.

    Vinene er pakket i et flot gavekarton.

    Læs hele beskrivelsen

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt