Smagekasser Dyk ned i Beaune – Smagekasse med podcast

Med denne smagekasse kan du holde vinsmagning derhjemme og blive klogere på vin, mens du lytter til Vin for begynder-afsnittet Beaune - den oversete kommune du bør kende med vine fra Vinhuset Maison Louis Jadot. Podcasten blev optaget den 7. oktober 2021. Smagekassen er en fantastisk gaveide. Linket til podcasten finder du længere nede på siden siden.

Læs mere

Med denne smagekasse kan du holde vinsmagning derhjemme og blive klogere på vin, mens du lytter til Vin for begynder-afsnittet Beaune - den oversete kommune du bør kende med vine fra Vinhuset Maison Louis Jadot. Podcasten blev optaget den 7. oktober 2021. Smagekassen er en fantastisk gaveide. Linket til podcasten finder du længere nede på siden siden.

Læs mere
  Spar 26%
  Dyk ned i Beaune – Smagekasse med podcast

  Før 1.613 kr.

  1.199
  kr. /stk

  Beskrivelse

  Vi dykker ned i det ikoniske Beaune-område i Bourgogne i samarbejde med podcasten Vin for begyndere, hvor vineksperten René Langdahl sammen med værten Jonas Landin smager på og fortæller om den ’oversete’ kommune, som du bør kende, og de 3 vine i smagekassen. Du får derfor en unik oplevelse, hvor du lærer både vinene du drikker og Beaune som område rigtigt godt at kende. Podcasten er både til begynderen, der vil i gang med at lære, og vineksperten, der vil dykke ned i en af vinverdens mest velansete og spændende områder lige nu. Den perfekte gave til vinelskeren, som her får mulighed for at dyrke sin passion.

  Du får:

  1. Smagekasse med 3 pragtfulde vine, der giver et indtryk af det populære franske vinområde i en flot gaveæske
  2. Med i kassen får du også et papir med info om vinene og link til podcasten Beaune i Bourgogne, så kassen også kan gives som gave
  3. Mulighed for at holde vinsmagning derhjemme og blive klogere på vin, mens du lytter til Vin for begynder-afsnittet

  Er du klar til at dykke ned i Beaune og deltage i vinsmagningen? Klik på følgende link:

  I podcasten Vin for begyndere smager Jonas Landin og vinskribent og vinekspert René Langdahl hver uge på forskellige vine og anmelder dem.

  Smagekassen indeholder:

  1 fl. Maison Louis Jadot, Beaune 1. Cru - Boucherottes, Bourgogne

  Placeringen lige neden for "Les Chaouacheux" og "Vignes Franches" og mellem "Clos des Mouches" og "Les Epenottes" er ganske enkelt fremragende, og den dybe, lerede undergrund giver vinen her fra frodig, yppig og overdådig stil. Vinen er gæret på ståltank, og derpå lagret 12-15 måneder på franske egetræsfade. Beaune 1. Cru Boucherottes er aromatisk, fyldig vin med betydelig struktur og kompleksitet, dæmpet og tæmmet af frugtens fedme og afrundethed og en næsten lidt buttet tekstur.

  1 fl. Maison Louis Jadot, Beaune 1. Cru - Theurons, Bourgogne

  Kraftfuld, struktureret, men også yderst forfinet og delikat vin. Det er især moden sort frugt, der synes at kendetegne duft og palmette. Smagen er lang og præget af smidige, glatte tanniner. Det er en fyldig, på sin egen måde lidt fedmefuld vin, som i sit udtryk er typisk for Beaune: maskulin, dyb, meget aromatisk og med et stort potentiale og lang levetid.

  1 fl. Maison Louis Jadot, Beaune 1. Cru - Clos des Ursules - Monopole, Bourgogne

  Gæring foregår så naturlig som muligt årgang for årgang (vildgæring) og er ret langtrukken mhp. at ekstrahere så meget farve, aroma og tannin som muligt. De forskellige1. Cru'er vinificeres hver for sig og får ca. 18 måneders fadlagring. En fuldblods-Bourgogne, fast, rank og med en vis volumen. Men bestemt også fin og elegant med let anstrøg af jordbund og lang, luksuriøs finish. En vin der samler sig i perfekt balance mellem elegance og styrke.Smagekassen er pakket i et flot og praktisk gavekarton med bærehåndtag.

  Læs hele beskrivelsen

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt