Smagekasser Dyk ned i Loire – Smagekasse med podcast

Med denne smagekasse kan du holde vinsmagning derhjemme og blive klogere på vin, mens du lytter til Vin for begynder-afsnittet ”Loire – kendt for Sancerre og Pouilly-Fumé”. Podcasten blev sendt den 2. september 2021. Du kan stadig købe smagekassen og du finder link til podcasten længere nede på siden.

Læs mere

Med denne smagekasse kan du holde vinsmagning derhjemme og blive klogere på vin, mens du lytter til Vin for begynder-afsnittet ”Loire – kendt for Sancerre og Pouilly-Fumé”. Podcasten blev sendt den 2. september 2021. Du kan stadig købe smagekassen og du finder link til podcasten længere nede på siden.

Læs mere
  Spar 19%
  Dyk ned i Loire – Smagekasse med podcast

  Før 679 kr.

  549
  kr. /stk

  Beskrivelse

   Vi dykker ned i hvidvinsmekkaet Loire i samarbejde med podcasten Vin for begyndere, hvor vineksperten René Langdahl sammen med værten Jonas Landin smager på og fortæller om det helt særlige område og de 3 vine i smagekassen. Du får derfor en unik oplevelse, hvor du lærer både vinene du drikker og området, hvor vinene er skabt rigtigt godt at kende. Podcasten er både til begynderen, der vil i gang med at lære, og vineksperten, der vil dykke ned i et af de mest prestigefyldte hvidvinsområder lige nu. Den perfekte gave til vinelskeren, som her får mulighed for at dyrke sin passion.

  Du får:

  1. Smagekasse med 3 skønne Loire-vine, der giver et indtryk af det populære franske vinområde i en flot gaveæske
  2. Med i kassen får du også et papir med info om vinene og link til podcasten Loire – kendt for Sancerre og Pouilly-Fumé, så kassen også kan gives som gave
  3. Mulighed for at holde vinsmagning derhjemme og blive klogere på vin, mens du lytter til Vin for begynder-afsnittet

  Er du klar til at dykke ned i Loire og deltage i vinsmagningen? Klik på følgende link:

  I podcasten Vin for begyndere smager Jonas Landin og vinskribent og vinekspert René Langdahl hver uge på forskellige vine og anmelder dem.

  Smagekassen indeholder:

  1 fl. Domaine Bouchié Chatellier, Pouilly-Fumé, Premier Millésimé, Loire

  Premier Millésimé er Domaine Bouchié Chatelliers topvin og en exceptionel flot hvidvin med utrolig smagsrigdom, kompleksitet og smuk mineralsk tekstur. Domaine Bouchié Chatellier har høstet adskillige internationale priser, medaljer og anerkendelser for deres fantastiske vine. Premier Millésimé er bestemt ingen undtagelse og de mange guldmedaljer vidner om vinens eksemplariske kvalitet.

  1 fl. Henri Bourgeois, Sancerre Blanc - Les Baronnes, Loire

  Sancerre - Les Baronnes byder på citrus og lime, grønne æbler og afdæmpede eksotiske frugter, med en fin underliggende mineralsk tørhed. Vinen kan opleves kraftfuld, men er stadig både elegant, harmonisk og typisk. Det er præcisionshåndværk, der ikke umiddelbart lader sig kopiere, og et skoleeksempel på hvordan Sancerre kan og bør smage. Oplagte ledsagere er selvsagt fiske- og skaldyrsretter, den herlige, lokale Chavignol gedeost, men også eksotiske indslag fra det asiatiske køkken.

  1 fl. Henri Bourgeois, Haute Victoire - Quincy, Loire

  Haute Victoire er en ultraelegant, aromatisk og sprød hvidvin fra Loire, der spiller som kælne strygere i munden. Mineralsk, frugtrig, velsmagende og med den nerve og stringens, der kendetegner de bedste Sauvignon Blanc-vine fra Sancerre. Enhver der elsker disse ikoniske vine, vil forelske sig hovedkulds i denne snorlige og charmefulde Sauvignon Blanc, der er blevet modtaget med en sand stjerneregn.

  Smagekassen er pakket i et flot og praktisk gavekarton med bærehåndtag.

  Læs hele beskrivelsen

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt