Smagekasser Fransk vingave (3 flasker)

Fransk vingave med både Champagne og økologiske rødvine fra Rhônedalen. Kvalitet og klassisk pakket i lækkert gavekarton.

Læs mere

Fransk vingave med både Champagne og økologiske rødvine fra Rhônedalen. Kvalitet og klassisk pakket i lækkert gavekarton.

Læs mere
  Spar 32%
  Fransk vingave (3 flasker)

  Før 529 kr.

  359
  kr. /stk

  Beskrivelse

  De store vinklassikere kommer fra Frankrig. Det ikoniske vinland, der står bag den eksklusive Champagne og nogle af verdens mest ombejlede rødvine. Et af disse områder er Rhône, der er et af danskernes foretrukne franske vinområder, hvor du finder utrolig kvalitet til prisen.

  Giv en skøn fransk vingave i gave med to flasker økologisk rødvin fra Rhône og en luksuriøs flaske Champagne fra Philippe de Nantheuil.

  Gaven indeholder:

  1 flaske Champagne Philippe de Nantheuil, Brut

  Frugtrig, frisk og som et nyplukket grønt æble og luksuriøs, som kun en Champagne kan være det. Philippe de Nantheuils fremragende Champagne byder på den klassiske lykke-eliksir i en imødekommende og frisk stil.Område: Toscana

  • Druer: 40% Pinot Meunier, 35% Pinot Noir og 25% Chardonnay
  • Vinifikation: Méthode Champenoise

  2 flasker Domaine de Javone, La Première Pente, Côtes du Rhône

  Danskerne er vilde med Rhône-vine og denne økologiske rødvin fra Domaine de Javone er ingen undtagelse. Vinen har fået navn efter et skelsættende tidspunkt i vinhusets historie, da de i 2008 begyndte at omlægge driften til økologisk vinproduktion og at udsende deres vine under eget navn. La Première Pente, der betyder noget i retning ”den første bakkeskråning”, var den første vin de sendte på markedet, og den viste sig hurtigt at blive et højdepunkt for den nye økologiske vinproducent. Anmelderne har aldrig været i tvivl om kvaliteten og har givet vinen flotte ratings igennem årene. Klassisk, saftig og drikkemoden Côtes du Rhône.

  • Druer: 60% Syrah og 40% Grenache
  • Økologisk dyrket

  Gaven er pakket i et flot designet gavekarton med sølvtryk og bærehank.

  Læs hele beskrivelsen

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt