Smagekasser Hvidvin smagekasse (6 flasker)

Denne flotte smagekasse er fyldt med elegante og velsmagende hvidvine til sommeren; perfekt til både terrassehygge, grillmaden og selvforkælelsen.

Læs mere

Denne flotte smagekasse er fyldt med elegante og velsmagende hvidvine til sommeren; perfekt til både terrassehygge, grillmaden og selvforkælelsen.

Læs mere
  Spar 31%
  Hvidvin smagekasse (6 flasker)

  Før 799 kr.

  549
  kr. /stk

  Beskrivelse

  En flot smagekasse fyldt med elegante og velsmagende hvidvine.


  Forkæl dig selv med skønne hvidvine fra hele verden! Denne flotte smagekasse er fyldt med elegante og velsmagende hvidvine til sommeren; perfekt til både terrassehygge, grillmaden og selvforkælelsen. Glæd dig til sprøde Sauvignon Blanc-vine fra Frankrig og New Zealand, klingende ren Riesling fra Tyskland og USA, tør og let drikkelig Bourgogne-hvidvin og en stilfuld, elegant Chardonnay i Chablis-stil fra Gascogne. Skønne vine til en skøn sommer!

  Smagekassen indeholder:

   

  1 flaske Henri Bourgeois, Le Grand Bourgeois, Vin de Pays du Val de Loire

  Grand Bourgeois er den primære cuvée hos hæderkronede Domaine Henri Bourgeois. Druerne til denne eksklusive vin kommer hovedsageligt fra Loire-flodens venstre bred, hvor jordbunden er lerholdig og frodig. Med denne Sauvignon Blanc har Henri Bourgeois skabt en dugfrisk hvidvin med en livlig karakter. Den er krystalklar, pikant frugtig i stilen og overvejende frisk. Bouqueten lokker med noter af fersken, solbær, stikkelsbær, hyld og saftige æbler, der er med til at give et køligt, elegant og let mineralsk helhedsindtryk.

  • Område: Loire
  • Druer: 100% Sauvignon Blanc.

  1 flaske Stoney Range, Sauvignon Blanc, Waipara, New Zealand

  Frisk, sprød og af enestående høj kvalitet med alt hvad en klassisk newzealandsk Sauvignon Blanc skal byde på. Velafstemt frugt, dejlig friskhed og en perfekt syrebalance. Den flotte, næsten grønlige hvidvin byder på en tydelig aroma af stikkelsbær, guava og passionsfrugt, der vælder op i glasset med fine strejf af underliggende urtenoter. I smagen er vinen frisk, tør og sprudler af tropiske frugter, limeskal og et let strejf af nyslået græs. Eftersmagen er lang og domineres af de tropiske frugtnoter og den friske syre. En smukt afbalanceret og utrolig læskende smagsoplevelse!

  • Område: Waipara Valley, New Zealand.
  • Druer: 100% Sauvignon Blanc. 

  1 flaske Ress Family Wineries, Ressi Riesling Trocken

  Let drikkelig og læskende hvidvin, der lægger op til at nydes i store kolde slurke. En rigtig sommervin, du kommer til at nyde hele året. Sprød, ren og umiddelbar. Ressi-serien er Balthasar Ress’ serie af vine i ungdommelig frisk stil med tegneserieetiketter. Med Ressi Riesling Trocken får du en let drikkelig og læskende hvidvin, der lægger op til at nydes i store kolde slurke. En rigtig sommervin, du kommer til at nyde hele året. Sprød, ren og umiddelbar.

  • Område: Rheingau, Tyskland.
  • Druer: Riesling. 

  1 flaske Maison Louis Jadot, Mâcon-Villages - Grange Magnien

  Mâcon Villages-området ligger i den sydlige del af Bourgogne, tæt på Beaujolais. Denne appellation er den største i Mâconnais, dækkende ca. 2500 hektar vinmarker. 43 kommuner har lov til at producere vin under navnet "Mâcon Blanc Villages". Vinene er 100 % hvide, på Chardonnay naturligvis, i reglen alle lagret på stål tank, ikke på fad. Dette Domaine ligger tæt på Viré og Lugny, to af de mest berømte kommuner i Mâconnais. Selve vinmarken ligger på fine, kønne skråninger med udsigt over Saône floden. Dette er en tør og let drikkelig Bourgogne-hvidvin med frugtig og floral næse, er god rigtig iskold og henrivende til fisk, skaldyr og salte sager som f.eks. Chevre (gedeost).

  • Område: Mâconnais, Bourgogne.
  • Druer: Chardonnay. 

  1 flaske De Laumont, Chardonnay, Gascogne

  Stilfuld, elegant Chardonnay i sprød Chablis-stil med livlig bouquet af grønne æbler, flot læskende syre og en let flintet mineralitet. Med De Laumont får du en dejlig forførende, tør hvidvin, der vækker smagsløgene med sin friske frugt og indbydende olierede tekstur. Iklædt en smuk lysende klar lysegul farve med grønne reflekser fremtræder vinen med udsøgte, forfriskende aromaer af citrusfrugter og grønne æbler med fine florale noter og et strejf af akacie. I smagen forenes det tørre og det friske med præcise og rene smagskarakteristika, en langvarig elegant finish og flot flintet mineralitet

  • Område: Vin de Pays d'Oc.
  • Druer: Chardonnay. 

  1 flaske Rebel, Riesling - Columbia Valley, Washington State

  Rebel Riesling viser druen fra sin mest indbydende side. Her forenes en fin blide sødme med en eksemplarisk rank frugtsyre, som holder vinen i perfekt balance. Let at forelske sig i, svær at slippe igen. Rebel Riesling er det perfekte match til dig, fordi du foretrækker elegance og sætter pris på den perfekte balance mellem sødme og syre. Du er ligeglad, hvad andre mener, for du ved godt, at du har god stil.

  • Område: Washington State, USA.
  • Druer: Riesling. 

  Smagekassen er pakket i en flot og praktisk gavekarton med bærehåndtag.

  Læs hele beskrivelsen

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt