Smagekasser Italiensk smagekasse (6 flasker)

Italiensk smagekasse med 6 forskellige rødvine fra Toscana, Veneto, Emilia-Romagna, Puglia og Sicilien. Vinene er pakket i flot gavekarton.

Læs mere

Italiensk smagekasse med 6 forskellige rødvine fra Toscana, Veneto, Emilia-Romagna, Puglia og Sicilien. Vinene er pakket i flot gavekarton.

Læs mere
  Spar 32%
  Italiensk smagekasse (6 flasker)

  Før 779 kr.

  529
  kr. /stk

  Beskrivelse

  Få smagt vine fra de populære områder

  Italien er et Eldorado for vin, og nogle af verdens mest eftertragtede vine kommer herfra. Dette fantastiske støvleformede land, der er kendt for sin passionerede madkultur og utrolige og udtryksfulde vine. Her i Danmark er vi vilde med de mange vidunderlige italienske vine, som landet gemmer på.

  Italien har historisk set dybe traditioner for vindyrkning, og det italienske klima gør, at vin kan gro stort set overalt i landet. Landet har 20 vinregioner, der hver har sat sit helt eget, særlige aftryk på vinene og skabt utrolige vine på de lokale druer.

  Få smag for Italien med 6 af vores mest populære rødvine fra Toscana, Veneto, Puglien, Emilia Romagna og Sicilien. Vinene er pakket i en flot gavekarton.

  Smagekassen indeholder:

  1 flaske Umberto Cesari, Laurento - Sangiovese Riserva

  Fortræffelig ”mini-brunello” fra Sangiovese-eksperten Umberto Cesari. Vinelskere kan takke ham for den høje kvalitet, der i dag kendetegner Sangiovese-vine. Han var nemlig en af de allerførste vinproducenter, der så potentialet i den fantastiske drue. Lige siden 1965 har han arbejdet målrettet med at udbrede kendskabet til Sangiovese-druen, som i dag er områdets stolthed. Og denne Laurento Sangiovese Riserva er ingen undtagelse. Den udtrykker på elegant vis områdets lokale dyrkningstradition og de umiskendelige karakteristika ved Italiens helt store blå druesort. Fremragende vin med saftig smag, der byder på klassiske Sangiovese-noter af kirsebær, morbær og mandel.

  • Område: Emilia-Romagna
  • Druer: 100% Sangiovese
  • Vinifikation: 24 måneder på 3.000 liter slavonske egetræsfade

  1 flaske Castello di Farnetella, Chianti Colli Senesi Riserva, Toscana

  Intens og imødekommende vin med livlige aromaer domineret af kirsebær, anis og noter af middelhavs-krydderurter som rosmarin og timian. God mineralitet.

  • Område: Toscana
  • Druer: Sangiovese, Merlot og Cabernet.
  • Vinifikation: 12 -16 måneders fadlagring

  1 flaske San Pezia Appassimento – Collezione Privata, Puglien

  Denne charmerende Appassimento fra Puglien er fyldig og sprængfyldt med smag. Druerne er dyrket i et varmt og tempereret klima, der byder på betydelige mængder nedbør året rundt samt varme vinde fra Afrika, der får temperaturen til at skifte både hurtigt og markant.

  • Område: Puglien
  • Druer: Nero di Troia

  1 flaske Tommasi, Valpolicella, Veneto 

  Tommasi Valpolicella er fremstillet på 60 % Corvina, 30 % Rondinella og 10 % Molinara. Efter endt gæring lægges vinen 2 måneder på 6.500 liters store Slavonske egetræsfade, for at blive afrundet og blød uden at det går ud over vinens karakter af friskhed og frugt. Vinen er kirsebærfarvet og har en bouquet af røde bær som ribs og hindbær. Vinen er en let og passer fint til pastaretter, unge friske, ikke for kraftige, oste samt til hvidt kød.

  • Område: Veneto
  • Druer: 60% Corvina, 30% Rondinella & 10% Molinara
  • Vinifikation: 2 måneders fadlagring

  1 flaske Fedele, Rosso, Sicilien

  Enormt tilgængelig vin med fantastisk flot struktur og bløde tanniner indpakket i røde bærfrugter. Fedele er et fantastisk eksempel på en karakteristisk siciliansk vin og tilbyder virkelig value-for-money. Hver vin er certificeret økologisk af det officielle organ Bioagricert ITBIO 007 og er desuden Vegan Friendly certificeret. Fedele Rosso laves på en blanding af hovedsagelig Nero d'Avola med en andel af Merlot og Syrah. Druerne dyrkes på Trapani-bakkerne ved hjælp af det traditionelle italienske Spalliera-system, hvor druerne slynger sig op af espalier. 

  • Område: Sicilien
  • Druer: Nero d'Avola, Merlot og Syrah

  1 flaske Roccalanna, Montepulciano d'Abruzzo

  Den flotte italienske drue Montepulciano giver fyldige mørke vine uden for megen tannin. Roccalanna har en flot dybrød farve, en typisk Montepulciano d'Abruzzo -bouquet med frisk frugt og knust kirsebærsten /mandel liggende bagved. Masser af frugt og kirsebær i smagen, og en fin balance mellem frugt og tannin. Vinen må gerne serveres let afkølet for at frugten rigtig kommer til sin ret.

  • Område: Abruzzo
  • Druer: Montepulciano

  Bemærk at smagekassen er pakket i et flot og praktisk gavekarton med bærehåndtag. 

  Læs hele beskrivelsen

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Fleksibel og hurtig
  levering

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt