Smagekasse Italiensk vingave (3 flasker)

Italiensk vingave med sprøde og friske Prosecco-bobler og rødvine fra Veneto fra den anerkendte producent Tommasi. Italienske topvine pakket i lækkert gavekarton.

Læs mere

Italiensk vingave med sprøde og friske Prosecco-bobler og rødvine fra Veneto fra den anerkendte producent Tommasi. Italienske topvine pakket i lækkert gavekarton.

Læs mere
    Spar 23%
    Italiensk vingave (3 flasker)

    Før 469 kr.

    359
    kr. /stk

    Beskrivelse

    Nogle af verdens lækreste og mest eftertragtede vine finder du i Italien – i hvert fald hvis du spørger de fleste danskere, som har Italien som sit foretrukne vinland. Dette fantastiske støvleformede land er kendt for sine dybe og frugtrige rødvine og perlende Prosecco-bobler.

    Giv en lækker italiensk vingave i gave med to flasker fuldblods-Ripasso fra det berømte vinhus Tommasi og 1 flaske klassisk Prosecco fra Sorelle Bronca.

    Gaven indeholder:

    1 flaske Sorelle Bronca, Prosecco di Valdobbiadene DOCG - Brut

    Druerne til denne vin kommer fra deres egen mark ved landsbyen Rua di Feletto. Vinen fremstilles efter Charmat-Method (Martinotti Method). Vinen har en lysegul farve, aromatisk og frugtrig bouquet. Vinen er brut, dvs. tør, men den føles ikke knastør på grund af den store frugtrigdom og fylde. En utrolig dejlig Prosecco!

    • Vinifikation: Charmat Method (Martinotti Method)
    • Druer: Glera
    • Type. Prosecco

    2 flasker Tommasi, Ripasso - Palanca, Veneto

    Mellem Garda-søen og Verona ligger de solbeklædte Valpolicella-bakker og her har Tommasi-familien i mere end hundrede år produceret vine af den høje kvalitet, som kendetegner området. Vine fra Veneto har i mange år været en favorit hos danskerne og med god grund. Veneto er blandt andet hjemsted for Ripassoens storebror, Amaronen. Tommasi er et nytænkende familieforetagende med et solidt anker den lokale vintradition og er i dag verdenskendte for sine Valpolicella-vine.

    • Økologisk dyrket
    • Druer: 70% Corvina Veronese, 25% Rondinella og 5% Corvinone.
    • Vinifikation: 9-12 måneder på fad.

    Gaven er pakket i et flot designet gavekarton med sølvtryk og bærehank.

    Læs hele beskrivelsen

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt