Smagekasser Smagekasse - Castello di Farnetella (3 flasker)

Smagekasse med 3 flasker fra det historiske Toscana-vinhus Castello di Farnetella, som er en stor, smuk og historisk ejendom. I 1981 købte Poggiali-familien, der også står bag den hæderkronede ejendom Fèlsina, det borglignende slot og de omkringliggende marker, hvorefter en større revitaliseringsproces begyndte for både marker og slot.

Læs mere

Smagekasse med 3 flasker fra det historiske Toscana-vinhus Castello di Farnetella, som er en stor, smuk og historisk ejendom. I 1981 købte Poggiali-familien, der også står bag den hæderkronede ejendom Fèlsina, det borglignende slot og de omkringliggende marker, hvorefter en større revitaliseringsproces begyndte for både marker og slot.

Læs mere
  Spar 40%
  Smagekasse - Castello di Farnetella (3 flasker)

  Før 499 kr.

  299
  kr. /stk

  Beskrivelse

  Smagekasse med 3 flasker fra det historiske Toscana-vinhus Castello di Farnetella, som er en stor, smuk og historisk ejendom, højt beliggende på et plateau, 560 m.o.h., i kommunen Sinalunga i Siena-provinsen. I 1981 købte Poggiali-familien, der også står bag den hæderkronede ejendom Fèlsina, det borglignende slot og de omkringliggende marker, hvorefter en større revitaliseringsproces begyndte for både marker og slot.

  Smagekassen indeholder:

  1 fl. Castello di Farnetella, Lucilla, Toscana

  Farnetellas Lucilla er en fremragende og ganske uimodståelig vin, der understreger et fornemt og yderst afstemt vinhåndværk. Den klare, rubinrøde farve rummer stor dybde, og den elegante frugtighed med kirsebær og milde krydderier samler sig i en flot fylde, en solid struktur og fløjlsbløde tanniner. I smagen videreføres de frugtige toner med undertoner af frisk muldjord, anis og en mineralsk understrøm. Toscana møder Bordeaux i et flot, køligt udtryk, der ikke er til at stå for..

  1 fl. Castello di Farnetella, Chianti Colli Senesi, Toscana

  Farnetellas Chianti Colli Senesi er et forrygende bekendtskab. Dens farve er klar og dyb rubinrød med violette toner. Næsen er frugtig og forførende med aroma af vilde, røde bær og noter af anis, læder og sød lakrids – noget, der ikke er ualmindeligt for Sangiovese-vine fra dette område. De diskret krydrede nuancer blander sig smukt med den øvrige aroma og præsenterer sig i et let, behageligt fadpræg og en fløjlsblød fornemmelse i munden. Eftersmagen emmer af aromatisk frugt og delikat vanilje, og i afslutningen fornemmes en vis tørhed til sidst, der dog rundes flot af med sødmen fra Merlot. Vinen er utrolig let drikkelig.

  1 fl. Castello di Farnetella, Chianti Colli Senesi Riserva, Toscana

  Denne Chianti Riserva er en Chianti, der er nem at forelske sig i – og svær at glemme igen. Farven er intens rubinrød med diskrete violette toner. De livlige aromaer nærmest danser op af glasset med tydelige, dominerende noter af kirsebær, anis og middelhavs-krydderurter som rosmarin og timian. God mineralitet og ristede noter fra fadene. I baggrunden findes lette hints af mineraler og skønne noter af toastet eg. Vinen er utrolig imødekommende med velafstemte tanniner, fin syre og en rank struktur. Den lange finish er meget tiltalende og har aromatiske hints af vilde kirsebær og diskret vanilje.

  Bemærk at smagekassen er pakket i et flot og praktisk gavekarton med bærehåndtag.

  Læs hele beskrivelsen

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt