Smagekasse Smagekasse fra hippe Jura - 3 flasker

Jura er uden tvivl en af tidens mest hippe vine og et godt alternativ til Bourgogne. Vi har samlet en lille smagekasse med vine fra to af områdets mest hypede producenter.

Læs mere

Jura er uden tvivl en af tidens mest hippe vine og et godt alternativ til Bourgogne. Vi har samlet en lille smagekasse med vine fra to af områdets mest hypede producenter.

Læs mere
    Spar 23%
    Smagekasse fra hippe Jura - 3 flasker

    Før 859 kr.

    659
    kr. /stk

    Beskrivelse

    "Her er tidens hippeste vin – og den er et godt alternativ til den dyre bourgogne" – Søren Frank, Berlingske

    Besøger du nogle af Danmarks bedste restauranter, så vil du bemærke, at der de senere år er kommet et stort fokus på de fantastiske vine fra det lille område for foden af Alperne, der hedder Jura. De er ikke bare et godt alternativ til Bourgogne, men de er noget helt unikt og med blot 2000 hektar i hele appellationen, så kan udbuddet slet ikke hamle op med den enorme efterspørgsel, der kommet over hele verden.

    Vi har samlet en lille smagekasse med vine fra to af områdets mest hypede producenter. Vine, der giver et rigtig godt indblik i de unikke vine fra dette lille kultområde.

    Smagekassen består af:

    1 fl. Fumey Chatelain - Chardonnay - Arbois 2020

    Fumey Chatelain Chardonnay sender ens tanker mod vest og Bourgogne, dog lige krydret med en smule funk og kant. Langt mere personlighed og kompleksitet end en generisk hvid Bourgogne i samme prisleje og et ekstremt charmerende bekendtskab, hvis du bekender dig til elegant Chardonnay!

    1 fl. Fumey Chatelain - Trousseau - Le Bastard - Arbois 2018

    Trousseau er druen alle snakker om fra Jura. Den kan både laves i den helt lette og saftige stil og mere elegant stil som denne Le Bastard fra Fumey-Chatelain, der er af den lidt mere seriøse skole og bedre kan sammenlignes med Langhe Nebbiolo-vine fra nogle af de bedste producenter i Piemonte.

    1 fl. Domaine De Montbourgeau - L'Etoile 2018

    Det er jo også i Jura at man laver den fantastiske Comté-ost, så derfor laver man selvfølgelig også den perfekte vin til comté – og mange andre oste for den sags skyld. Utrolig kompleks vin og indbegrebet af klassisk Jura.

    Se det fulde udvalg fra Fumey-Chatelain og Domaine de Montbourgeau her.

    Vi gør opmærksom på at mængderne af disse vine (og smagekassen) er stærkt begrænsede.

    Læs hele beskrivelsen

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt