Smagekasser Smagekasse - Norditalien rundt (6 flasker)

De bedste italienske rødvine kommer fra den øvre del af den italienske støvle. Tre af de bedste rødvinsadresser her er Toscana, Piemonte og Veneto, der repræsenterer hver deres helt særlige stil.

Læs mere

De bedste italienske rødvine kommer fra den øvre del af den italienske støvle. Tre af de bedste rødvinsadresser her er Toscana, Piemonte og Veneto, der repræsenterer hver deres helt særlige stil.

Læs mere
  Spar 30%
  Smagekasse - Norditalien rundt (6 flasker)

  Før 999 kr.

  699
  kr. /stk

  Beskrivelse

  De bedste italienske rødvine kommer fra den øvre del af den italienske støvle. Tre af de bedste rødvinsadresser her er Toscana, Piemonte og Veneto, der repræsenterer hver deres helt særlige stil. I Toscana udgør Sangiovese rygraden i områdets vine, mens det især er Nebbiolo, der står bag de elegante rødvine fra Piemonte. I Amarone-landet Veneto er det blends af de lokale druer Molinara, Corvina Veronese, Rondinella og Corvinone, der dominerer. Gå på opdagelse i de ikoniske områder med denne smagekasse, der præsenterer dig for to klassiske vine fra hvert område.

  Smagekassen indeholder følgende flasker:

  1 flaske Pertinace, Langhe Nebbiolo, Piemonte

  Langhe Nebbiolo er Baroloens charmerende lillebror. Smagen er klassisk med rank charme, bløde tanniner og en krydret finish. Vinen fremstår knivskarp og præcis.

  1 flaske Brovia - Dolcetto d'Alba - Vignavillej, Piemonte

  Dyb og kompleks rødvin i den tørre ende af spektret. Særdeles raffineret rødvin, der er løftet betragteligt over gennemsnittet. 

  1 flaske Casisano, Rosso di Montalcino, Toscana

  Blid og frugtagtig med noter af kirsebær og vilde skovbær. Smagen er robust og velafbalanceret. Den lange eftersmag er pakket med smagsnuancer.

  1 flaske Castello di Farnetella, Chianti Colli Senesi Riserva, Toscana

  Intens og imødekommende vin med livlige aromaer domineret af kirsebær, anis og noter af middelhavs-krydderurter som rosmarin og timian. God mineralitet.

  1 flaske Zenato, Bardolino, Veneto

  Vinen bør serveres let afkølet, så de delikate kirsebær- og viol-nuancer kan slippe glasset. Vinen er tør, delikat og harmonisk med en let bitterhed, som blot frister til endnu et glas.

  1 flaske Tommasi, Ripasso - Palanca, Veneto

  Fuldblods-Ripasso fra legendariske Tommasi. Blød og fyldig med en perfekt afrundet smag af mørke kirsebær, modne blommer, chokolade og et strejf af valnødder.

  Er pakket i et flot designet gavekarton med sølvtryk og bærehank

  Læs hele beskrivelsen

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt