Smagekasser Tysk Riesling smagekasse (6 flasker)

Smagekasse med 6 flasker elegante, sprøde og friske tyske Rieslingvine. Vinene er pakket i flot gavekarton.

Læs mere

Smagekasse med 6 flasker elegante, sprøde og friske tyske Rieslingvine. Vinene er pakket i flot gavekarton.

Læs mere
  Spar 26%
  Tysk Riesling smagekasse (6 flasker)

  Før 949 kr.

  699
  kr. /stk

  Beskrivelse

  Smagekasse med elegante, sprøde og friske tyske Rieslingvine


  Udover at være Tysklands ædle druesort - og være kendt for at være dronningedruen over dem alle - er Riesling kendt for at står bag vine i verdensklasse. Elegante, sprøde og friske - Riesling-vin er helt sin egen med sin enestående stil og druens fænomenale evne til at gengive en vinmarks særpræg til vinen. I denne flotte smagekasse kan du stifte bekendtskab med seks fantastiske tyske Riesling-vine. Alle med hver sit særpræg - og alle med Riesling-druens enestående balance mellem sødme og frisk frugtsyre. Glæd dig til tørre, friske, saftige, blomsterrige og krydrede vinoplevelser med denne smagekasse, hvor du for alvor kan smage den delikate drues alsidighed og store spændvidde.


  Smagekassen indeholder:

  1 flaske Riffel, Riesling Trocken, Rheinhessen

  Riesling Trocken er Weingut Riffels "Gutswein" eller basisvin på godt dansk. Den er åbningsnummeret der viser vejen til huset øvrige, fortræffelige Riesling-vine. Druerne kommer overvejende fra Binger Rochusberg i Rheinhessens nordvestlige hjørne. Høsten foregår ved håndkraft, og druerne macererer i op til otte timer, inden de presses forsigtigt. Dernæst gærer vinen i temperaturstyrende rustfri ståltanke. Herefter hviler vinen, indtil den aftappes i februar det efterfølgende år. Riesling Trocken er en tør, charmerende og ukompliceret vin med en eminent friskhed. I både duft og smag er der en god portion citrus, lime og ananas foruden en underliggende mineralitet og mundvandsfremkaldende syre, der kalder på den næste slurk.

  1 flaske Balthasar Ress, Von Unserm, Riesling Trocken, Rheingau

  Riesling, der klinger med en så ren og præcis smag, som kun den tyske nationaldrue kan. Saftig, elegant og uimodståelig hvidvin, der viser druen fra sin bedste side. Druerne til denne stilfulde Riesling kommer fra nogle af vinhusets bedste besiddelser i Hattenheim og Rüdesheim. Druerne plukkes nænsomt og blandes herefter sammen for at skabe den helt perfekte smagssymfoni.Von Unserm Riesling Trocken trækker spor tilbage til dengang omkring 1870, da familien Ress drev hotel og restaurant og Von Unserm var stedets fine husvin. Den byder på den fineste Riesling-frugt med underliggende mineralske toner. En ren og præcis smag, hvor druens så karakteristiske rensende frugtsyre bindes forbilledligt sammen med den naturlige restsødme. Kort sagt: her får du Riesling-druen fra sin fornemmeste og mest formidable side

  1 flaske Weingut Nik Weis, Urban Riesling, Mosel

  Indsmigrende nydelse i skøn harmoni mellem frugtsyre og sødme. Vinen byder på komplekse, florale noter med en fin underliggende mineralitet. I både duft og smag byder den på komplekse, florale noter med en fin underliggende mineralitet. Vinens syre og moderate restsukker mødes i en skøn harmoni, der gør vinen til en yderst alsidig og indsmigrende nydelse. I både 2017 og 2018 er Urban Riesling endt på Wine Enthusiast’s Top 100 Best Buy-liste. Vi kan kun nikke anerkendende til, at sammenhængen mellem pris og kvalitet er ganske eminent.

  1 flaske Weingut Heitlinger, Riesling, Baden

  Pragtfuld, forfriskende og utrolig dejlig Riesling med påmindelser om sprøde Granny Smith-æbler, fine mineralske noter og en læskende syre, der kalder på den næste læskende slurk. Med Heitlinger Riesling har Heitlinger skabt en utroligt smuk, frugtrig og økologisk hvidvin med karakter. Druerne til denne dejlige vin er omhyggeligt håndplukkede, sorteret og presset. Vinstokkene gror i en jordbund, der er dækket af et tykt lag af løss, hvilket giver vinen sin fine, milde mineralske karakter. Heitlinger Riesling er en blid hvidvin, som er let at nyde med sin fine frugt og afdæmpede eksotiske frugter af modne citrusfrugter og fersken, der flot balanceres af en dejlig, læskende frugtsyre. En let tør tysk Riesling, hvor alle elementer på fornemmeste vis spiller sammen til en syngende, klar symfoni.

  1 flaske Villa Huesgen, Riesling - Schiefer, Mosel

  Ekstraordinært saftig, klokkeklar og kompleks Riesling med fine aromaer af faste grønne æbler, citrusfrugt og et fint anstrøg af krydderurter, holdt sammen af en stringent syre. Blandt druesorter hører Riesling-druen i allerhøjeste grad til en af dem, der har karakter og stor personlighed. Villa Huesgen har opkaldt en af sine vine efter den overdådigt skiferholdige jord, som netop denne vin kommer fra. Resultatet er en Riesling der er ekstraordinært saftig, klokkeklar og med meget kompleksitet, som druerne netop har udviklet pga. den skiferholdige jordbund. Kompleksiteten viser sig som fine aromatiske lag af faste grønne æbler, citrusfrugt og et fint anstrøg af krydderurter. Alt sammen holdt flot samen af stringent syre, stor viskositet og mineralitet, som er så typisk for de nordeuropæiske køligklima vine.

  1 flaske Ress Family Wineries, Ressi Riesling Trocken, Rheingau

  Let drikkelig og læskende hvidvin, der lægger op til at nydes i store kolde slurke. En rigtig sommervin, du kommer til at nyde hele året. Sprød, ren og umiddelbar. Ressi Riesling Trocken viser druen fra sin frejdige side med flotte frugtaromaer og mineralske toner i bouqueten. I smagen har vinen den underliggende lette sødme, Riesling-druen er så kendt for, der holdes i ave af en forfriskende frugtsyre. Vinen byder på en vifte af frugtnoter med citrus, stikkelsbær og grønne sprøde æbler samt urtenoter i en let tilgængelig og charmerende stil. En forfriskende vin, der er lige til at nyde.

  Bemærk at smagekassen er pakket i en flot og praktisk gavekarton med bærehåndtag. 

   

   

  Læs hele beskrivelsen

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt