Moncaro Spumante - Organic

Italien
Italien
Marche

Flot Spumante med fine bobler og noter af grønne æbler, lidt ristede mandler og lime, samt klassiske Verdecchio-påmindelser i smagen.

Læs mere

Flot Spumante med fine bobler og noter af grønne æbler, lidt ristede mandler og lime, samt klassiske Verdecchio-påmindelser i smagen.

Læs mere
  • Ecological
Spumante - Organic
139
kr. /stk
Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Let frugt
Meget frugt
Lav syre
Høj syre
Passer godt til
Aperitif
Mager fisk
Skaldyr
Tapas
Vegetariske retter
Velkomst
Smagsnoter
Fersken

Fersken

Mandel

Mandel

Olivenolie

Olivenolie

Havsalt

Havsalt

Pære

Pære

Citron

Citron

Druer
Verdicchio

Beskrivelse

Moncaro Organic Spumante er fremstillet udelukkende på tidligt høstede økologisk dyrkede Verdicchio-druer fra Ancona-provinsen i Marche. Druerne høstes med håndkraft og inden druerne er fuldmodne så de bibeholder friskheden med et relativt højt indhold af syre. Efter en nænsom presning af druerne, sættes gæringen i gang ved lav temperatur i ståltanke. I begyndelsen af januar, året efter druerne er høstet, sættes anden gæring i gang, der foregår ståltanke i 4 måneder. I forbindelse med aftapningen tilsættes ”dosage” så sukkerindholdet kommer op 13,5 g/liter. Moncaro Organic Spumante har en let strågul farve med et strejf af grønligt skær. I bouqueten findes lidt grønne æbler og lidt ristede mandler. I glasset har den mange fine bobler og i smagen finder man klassiske Verdecchio-påmindelser med grønne nuancer fra lime og friske æbler samt et behageligt touch af nødder. Nyd den på den terrassen, som aperitif eller til skaldyr eller andre lette retter.
Læs hele beskrivelsen
H - 1551437477518_Edit.jpg
Produceret af Moncaro
Grundlaget for Moncaro starter i 1964, hvor en gruppe vindyrkede dannede ’Società Cooperativa’ med det formål sammen at højne kvaliteten af vinmarkerne i Marche, og i 1970 byggede de vinkælderen ’Cantina di Montecarotto’ som senere blev til navnet Moncaro. I dag er Moncaro et vin-cooperativ der siden den første høst i 1971 har høstet stor anerkendelse for sine vine, sin filosofi og som allerede i 1980 var frontløbere for økologi og bæredygtig vinproduktion.
Fra <a href="/sog/?q=Marche">marche</a> området i <a href="/sog/?q=italien">Italien</a>
Fra marche området i Italien
Marche er en af Italiens midterste vinregioner mod Adriaterhavet i øst, Emilia Romagna i nord og Abruzzo i syd. Det er her fra den kendte og populære hvidvin ’Verdicchio dei Castelli di Jesi ’ kommer og de måske lige så kendte rødvine ’Rosso Conero’ og ’Rosso Piceno’.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt