K&S Live

Med K&S Live kan du kombinere hygge på sofaen og spændende ny vinviden med at få de bedste vine til særligt gode priser leveret direkte hjem til dig. Vi sender Live hver uge, og der er udsendelser både til den nysgerrige vinnyder, der ved en smule - og vinconnaisseuren, der vil blive ved med at opdage nye ting.

To Lives du ikke vil gå glip af: Vi tager til Rhône og Bourgogne

Vi flyver til Frankrig for at lave 2 Live events, som bliver noget ud over det sædvanlige. I aften den 17/6 kl. 19 gælder det 100-Point vinhuset M. Chapoutier i Rhône og i morgen den 18/6 sender vi Live med vinmageren fra det berømte Bourgogne vinhus, Maison Louis Jadot.

Vinhusene har sponsoreret nogle fantastiske præmier. Mandag én flaske af en vin, der har fået 99 Parker-point - nemlig Ermitage De L'Orée Blanc 2011 fra M. Chapoutier. En 13 år gammel vin, der er en af de fineste og mest sjældne fra Rhône - og tirsdag gælder det én magnumflaske af en mere end 10 år gammel Premier Cru Bourgognevin, der er taget op fra Maison Louis Jadots vinkældre til Live’en. Det er intet mindre end en Louis Jadot Theurons Premier Cru 2013.

Vi har lagt store planer for Live lokationer – og det bliver ikke større end de her 2 vinhuse, så vi krydser fingre for godt vejr – og håber, at du har lyst til at se med her på siden.

Facebook gruppe

Vil du være med i vores Facebook gruppe for K&S Live, så finder du den her.

Arkiv med tidligere Lives

Du kan se eller gense alle vores tidligere Lives fra 2022 og 2023 her.

 

Tilmeld dig påmindelser

Tilmeld dig gratis i nedenstående formular, og så sender vi dig en SMS med et direkte link til showet, når vi går live. Derefter vil vi løbende informere dig, når vi har nye Lives. Du kan altid let afmelde dig igen.

 

 

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt