Vin fra Barbaresco

En af Piemontes bedste vinregioner, Barbaresco, nævnes sjældent uden en reference til sin nabo Barolo. Begge regioner afføder vine med de bedste udtryk for Nebbiolo-druen. Barbaresco-regionen har et mildere klima og lavere højder end Barolo, hvilket betyder, at Nebbiolo-druerne modner hurtigere i Barbaresco. Jordbunden i Barbaresco består ofte af mere kalkholdig lerjord, som giver vine, der er blødere og mere frugtige sammenlignet med Barolos mere kalkstensprægede jord.

Barbaresco

Vin fra Barbaresco

En af Piemontes bedste vinregioner, Barbaresco, nævnes sjældent uden en reference til sin nabo Barolo. Begge regioner afføder vine med de bedste udtryk for Nebbiolo-druen. Barbaresco-regionen har et mildere klima og lavere højder end Barolo, hvilket betyder, at Nebbiolo-druerne modner hurtigere i Barbaresco. Jordbunden i Barbaresco består ofte af mere kalkholdig lerjord, som giver vine, der er blødere og mere frugtige sammenlignet med Barolos mere kalkstensprægede jord.

Se filtre
Mest populære
Luk Filtre
Type
Land
Drue
Passer til
Pris og rabatter

Bestem selv et prisinterval

kr.
kr.

(0)

(0)

Årgang
Region
Distrikt
Vinhus
Se alle filtre
Mest populære
    Barbaresco 2021
    Marziano Abbona
    Italien
    Italien
    Piemonte
    Barbaresco

    Flot og velstruktureret Barbaresco med elegante frugttoner i eftersmagen. Nydelsesfuld vinoplevelse til bl.a. lettere kødretter.

    Læs mere
    413
    kr. /stk

    Barbaresco Vin

    Barbaresco skaber klassiske rødvine, fremstillet udelukkende af Nebbiolo-druen. Ofte sammenligned med Barolo, tilbyder Barbaresco en mere tilgængelig og elegant profil end sin kraftigere nabo. Vinene fra Barbaresco er typisk rige på aromaer af røde bær, roser, lakrids og lette krydderier. Den kalkholdige jordbund og det mildere klima i Barbaresco bidrager til en blødere tanninstruktur og en hurtigere modningsproces, hvilket gør vinene drikkeklare tidligere end Barolo.

    Hvor lang tid lagrer Barbaresco?

    Italiensk vinlov foreskriver forskellige lagringsmetoder for de to vintyper Barolo og Barbaresco. En Barolo skal lagrer mindst 38 måneder, hvoraf 18 skal være på fad, før den kan frigives til salg. Barbaresco har derimod et kortere minimumskrav på 24 måneder, hvoraf mindst 9 skal være på fad. Typisk vil en Barbaresco modne tidligere end en Barolo, dog er der altid undtagelser.

     

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt