Buccia Nera Buccia Nera - Jomfru Olivenolie - Økologisk 2022

Italien
Italien
Toscana

Fantastisk økologisk certificeret olivenolie fra den lille vingård Buccia Nera, der laver nogle af Italiens mest eftertragtede naturvine.

Læs mere

Fantastisk økologisk certificeret olivenolie fra den lille vingård Buccia Nera, der laver nogle af Italiens mest eftertragtede naturvine.

Læs mere
  • Ecological
Buccia Nera - Jomfru Olivenolie - Økologisk 2022
189
kr. /stk

Beskrivelse

Fantastisk økologisk certificeret olivenolie fra den lille vingård Buccia Nera, der laver nogle af Italiens mest eftertragtede naturvine. Her på ejendommen er biodiversiteten stor og en vigtig ting for familien, derfor står oliventræer ofte blandt vinstokkene rundt på den store ejendom. Træerne er forskellige sorter og da de står forskellige steder, så tager høsten op mod 6 uger fra de første oliven er modne til de sidste. De høstede oliven presses indenfor 24 timer, ekstraktionen sker i et koldt miljø, for at minimere oxidation og brugen konserveringsmiddel. Oliven opbevares køligt i tætlukkede beholdere uden adgang af ilt. Ca. 3000 liter bliver der lavet hvert år og de tappes på flotte flasker af 50 cl. Utrolig blød og delikat olie, med en stor intensitet og kompleksitet takket være de forskellige sorter den naturligt er blandet af. Eftersmagen er fuld af krydret frugt.
Læs hele beskrivelsen

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt