Materialer Mit Bourgogne af Knud Kjellerup

Danmark
Danmark

Mit Bourgogne af Knud Kjellerup er fortællingen om en danskers vineventyr i Bourgogne. Den smukke coffée table book er den perfekte gave til alle, der elsker vin.

Læs mere

Mit Bourgogne af Knud Kjellerup er fortællingen om en danskers vineventyr i Bourgogne. Den smukke coffée table book er den perfekte gave til alle, der elsker vin.

Læs mere
  Mit Bourgogne af Knud Kjellerup
  389
  kr. /stk

  Beskrivelse

  I foråret 2023 er det 30 år siden, Knud Kjellerup og hans partnere engagerede sig i Bourgogne-eventyret, Albert Sounit. For et par år siden blev Knud Kjellerup kontaktet af fotograf, Torben Hjulmand og tekstforfatter og grafiker, Jørn Moesgård. De havde tidligere lavet flere bogværker sammen, bl. a. en smuk bog om Svinkløv Badehotel. Torben og Jørn syntes, det kunne være sjovt at lave en bog om Knuds oplevelser i Bourgogne. Der skulle ikke megen overtalelse til, før han også syntes, at det kunne være en sjov ide.

  Det blev så til bogen Mit Bourgogne. Ikke en vinbog – og da slet ikke en selvbiografi! Men en fortælling om baggrunden for engagementet i Maison Albert Sounit. Om flere af deres udfordringer – og også lidt om deres sejre. Om gode relationer i Bourgogne. Der er naturligvis også noget om vinhøsten og hvordan de laver deres Crémant de Bourgogne og deres hvide- og røde Bourgogner. Om hvordan det er, som dansker at blive modtaget i Bourgogne. Om Knuds "hemmelige steder". Om udviklingen i Albert Sounit og noget om fremtiden. Kort sagt, så har Knud Kjellerup med bogen forsøgt at spinde fortællingen sammen omkring nogle af de spørgsmål, han så ofte bliver stillet i forbindelse med smagninger i Bourgogne og i Danmark.

  Læs hele beskrivelsen

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt