K&S Live

Besøg fra USA: Jim Adelman fra legendariske Au Bon Climat

Sendt den 13/3-2023

Live'en er afholdt, men du kan stadig se videoen.

Aftenens vært er Mads Eklund fra Kjær & Sommerfeldt.

Om denne Live

Kom med til en spektakulær aften med legendariske Au Bon Climat, når selveste Jim Adelman kommer på besøg.

Au Bon Climat står i dag som vel nok Californiens mest legendariske producent af Chardonnay og Pinot Noir. Grundlagt i 1982 af Jim Clendenden, stærkt inspireret af hans store kærlighed til Bourgogne. Siden Clendendens død i 2021, er efterspørgslen på vinene kun steget og nu kan vi endelig invitere til en aften, hvor vinene vil blive præsenteret af manden, der de sidste 20 år har haft ansvaret for vinene hos Au Bon Climat.

På aftenen præsenterer vi Chardonnay og Pinot Noir fra en af de mest eftertragtede marker i Santa Barbara County - Sanford & Benedict Vineyard og så har vi premiere på en eksklusiv Pinot Noir lavet særligt til Kjær & Sommerfeldt af Au Bon Climat.

Du kan som altid stille spørgsmål til vinene og Jim og Mads vil bestræbe sig på at få svaret på så mange som muligt undervejs.

Glæd dig til en unik aften med en af vinverdens store navne.

"All the wines remain reference points for high-end, site-specific Santa Barbara wine"
- Antonio Galloni, Vinous 2021

Sådan gør du

K&S LIVE er vores vinunivers til dig, der gerne vil lære om vin i afslappede rammer, vinde skønne præmier og få fingre i dine foretrukne vine til en rigtig god pris.

Du ser med hjemmefra og kan løbende lægge varer i kurven – og så kan du selvfølgelig stille alle de spørgsmål, du har lyst til. Du kan se med på enhver telefon, computer eller tablet, der kan tilgå internettet.

Mandag den 13. marts kl. 19:00 - og gerne lidt før, så du er med fra start - skal du gå ind på denne side og klikke på "Se Live" knappen eller play-ikonet på billedet i toppen. Så åbner der sig et vindue, hvor du kan se med, når vi sender Live.

Vil du se det på dit TV?

Det kan du faktisk godt, hvis du har en PC og et HDMI-kabel. Alt du skal gøre på de fleste TV er at sætte HDMI-kablet i både din PC og dit TV, og derefter på din TV-fjernbetjening vælge at se TV fra den HDMI indgang, som du har sat stikket i. Så bliver din PC skærm og lyd dubleret til dit TV, så du får vores Live show op på den store skærm. God fornøjelse.

Vine i denne Live

Vil du se flere Lives?

Vi sender live hver uge om spændende emner inden for vinens verden. Der er Lives både til den nysgerrige vinnyder, der ved en smule - og vinconnaisseuren, der kan blive ved med at opdage nye ting.

Se alle Lives

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Fleksibel og hurtig
levering

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt