K&S Live

Vinlandet Sydafrika: Alt du skal vide om sydafrikanske vine

Sendt den 18/9-2023

Live'en er afholdt, men du kan stadig se videoen.

Se med og spar op til 34% på vinene der er med i Live'en

I denne live drager vi sydpå til Sydafrika, et af de mest spændende og fremadstormende vinlande i verden.  

Sydafrikanske vine får støt stigende opmærksomhed blandt vinentusiaster for deres unikke karakter og kvalitet.

Vinlandet har en mangfoldig vifte af terroirs, der spænder fra kølige kystområder til varmere indlandsområder. Denne variation giver vinproducenter mulighed for at dyrke en bred vifte af druer og skabe vine med forskellige smagsprofiler, hvilket resulterer i en utrolig rigdom af stilarter.

Der findes kraftige karakterfulde rødvine, men også letløbende æteriske rødvine i stil med de bedste fra nord Rhône. Hvidvine på Chardonnay og Chenin Blanc avler beundring hos selv de mest kræsne vinelskere.

Se med og lær en masse om sydafrikansk vin, hvor vores vært åbner en række udsøgte skatte fra Afrikas tip. Du får også mulighed for at deltage i en konkurrence om en eksklusiv præmie.

Sådan gør du

K&S LIVE er vores vinunivers til dig, der gerne vil lære om vin i afslappede rammer, vinde skønne præmier og få fingre i dine foretrukne vine til en rigtig god pris.

Du ser med hjemmefra og kan løbende lægge varer i kurven – og så kan du selvfølgelig stille alle de spørgsmål, du har lyst til. Du kan se med på enhver telefon, computer eller tablet, der kan tilgå internettet.

Mandag den 18. september kl. 19:00 - og gerne lidt før, så du er med fra start - skal du gå ind på denne side og klikke på "Se Live" knappen eller play-ikonet på billedet i toppen. Så åbner der sig et vindue, hvor du kan se med, når vi sender Live.

Vine i denne Live

SYDAFRIKA

Vil du se flere Lives?

Vi sender live hver uge om spændende emner inden for vinens verden. Der er Lives både til den nysgerrige vinnyder, der ved en smule - og vinconnaisseuren, der kan blive ved med at opdage nye ting.

Se alle Lives

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt