Smagekasse Smagekasse med populære vine til hverdag og fest (6 flasker)

Kvalitet behøver ikke at koste en bondegård. Denne aften guider vi dig til de bedste vine under 100 kr., som kan gøre en grå hverdagsaften særlig eller sprede glæde til din næste fest.

Læs mere

Kvalitet behøver ikke at koste en bondegård. Denne aften guider vi dig til de bedste vine under 100 kr., som kan gøre en grå hverdagsaften særlig eller sprede glæde til din næste fest.

Læs mere
  Spar 42%
  Smagekasse med populære vine til hverdag og fest (6 flasker)

  Før 899 kr.

  519
  kr. /stk

  Beskrivelse

  Populære vine til under 100 kr. til hverdag og fest (smagekasse med 6 flasker) Kvalitet behøver ikke at koste en bondegård. Denne aften guider vi dig til de bedste vine under 100 kr., som kan gøre en grå hverdagsaften særlig eller sprede glæde til din næste fest.

  Vinene er pakket i et flot gavekarton. 

  Smagekassen indeholder: 

  1 flaske hvidvin Été Sauvignon Blanc, Côtes du Tarn

  Été Sauvignon Blanc er sommer på flaske med duften og smagen af stikkelsbær og nyudsprungne hyldeblomster. Perfekt til mindeværdige aftener i godt selskab.

  1 flaske hvidvin Stoney Range, Riesling, Waipara, New Zealand

  Pragtfuld, indbydende og livlig Riesling. Intens og aromatisk med fine florale påmindelser, pikante lime- og citrusfrugter og medium fylde. Velafstemt frugt og sødmefuld med rank frugtsyre.

  1 flaske hvidvin Florian Mollet, Domaine Roc de l'Abbaye, Loire

  Harmonisk Sauvignon Blanc med masser af frugt og fylde, der viser hvorfor Loire er blevet synonym med de lækreste Sauvignon Blanc-vine.

  1 flaske rødvin Florian Mollet, Pinot Noir Tradition, Domaine Roc de l'Abbaye, Loire

  Granatrød Pinot Noir i delikat og finesserig stil. I næsen byder vinen på søde solmodne jordbær, honningristede nødder og et strejf af sort peber, der giver et pikant touch til den livlige frugt.

  1 flaske rødvin Eclipse Zinfandel, California 2019

  Fuldmoden, koncentreret og dyb. Eclipse er indbegrebet af den legendariske, amerikanske rødvin, Zinfandel. En imponerende Zinfandel-testvinder, der høster høje ratings igen og igen.

  1 flaske rødvin Colle Sori - Appassimento - Edizione Limitata

  Imødekommende rødvin i Amarone-stil med silkebløde tanniner, dyb frugtsmag og en næsten kærtegnende fylde. En pragtfuld rødvin, der leverer en harmonisk helhedsoplevelse.

  Vinene er pakket i et flot gavekarton.

  Læs hele beskrivelsen

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt