Smagekasse Blindsmagningens ABC – Smagekasse med podcast (3 flasker)

Kan du smage forskel? Sæt dine smagsløg på prøve, når vi i samarbejde med podcasten Vin for begyndere blindsmager 3 klassiske vine. Obs! Bemærk, at flere af vinene i smagekassen er udskiftet med nye årgange siden podcasten blev optaget.

Læs mere

Kan du smage forskel? Sæt dine smagsløg på prøve, når vi i samarbejde med podcasten Vin for begyndere blindsmager 3 klassiske vine. Obs! Bemærk, at flere af vinene i smagekassen er udskiftet med nye årgange siden podcasten blev optaget.

Læs mere
  Spar 27%
  Blindsmagningens ABC – Smagekasse med podcast (3 flasker)

  Før 548 kr.

  399
  kr. /stk

  Beskrivelse

  Kan du smage hvor en vin kommer fra og hvilken drue, den er lavet på? At blindsmage på vin er noget, alle kan lære – med lidt god vilje og selvfølgelig med træning. Det handler nemlig først og fremmest om at få alle sanserne i brug. Hvordan ser vinens farve ud i glasset? Hvordan dufter og smager vinen?

  Nu er det din og de andre lytteres tur til at blindsmage 3 udvalgte vine hjemme i stuerne samtidigt med at vineksperten René Langdahl og vært Jonas Landin fra 'Vin for begyndere' podcasten guider jer igennem blindsmagningen på et online Facebook liveshow torsdag den 6. januar. Det er en spændende begivenhed at deltage i – både alene, som par eller sammen med venner eller familie. Hvis I er flere der slår jer sammen om en smagekasse, er der typisk 6 glas vin i én vinflaske.

  Det hele bliver optaget og efterfølgende udgivet som podcast, så du senere kan lave blindsmagningen, hvis du ikke har mulighed for at deltage til liveshowet.

  Med denne smagekasse kan du holde din helt egen blindsmagning derhjemme og se, om du mon kan gætte, hvilken vin, der gemmer sig i flasken. Smagekassen indeholder 3 vine udvalgt af René Langdahl, som er indpakket i sort silkepapir og med nummererede klistermærker på, så du ikke kan se, hvad det er, du smager. Bemærk at vin nummer 1 skal være på køl inden smagningen for at give den bedste oplevelse.

  Er du klar til at lære om blindsmagning? Klik på følgende link:

  Lyt til podcasten »

  OBS! Vinhusenes navne kan ses på folien på toppen af flaskerne, når de skal åbnes. Det er derfor bedst, hvis du inden får en uvildig til at fjerne folien øverst på flaskerne.

  Det er en unik mulighed for at deltage i en rigtig blindsmagning, hvor du samtidigt bliver guidet af vineksperten René Langdahl og vært Jonas Landin, når de gør sig overvejelser omkring vinene, mens du blindsmager dem. En oplagt mulighed for at dykke ned i vinens forunderlige verden på en sjov og lærerig måde. 

  Du får:

  • Smagekasse med 3 pragtfulde vine, der er indpakkede i sort silkepapir med nummererede stickers på.
  • Mulighed for at holde en blindsmagning derhjemme, hvor du, familie og venner kan blive klogere på vin, mens I lytter til Vin for begynder-afsnittet.

  Rigtig god fornøjelse!

  Læs hele beskrivelsen

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt