Smagekasse Italiensk vingave (6 flasker)

Italiensk vingave med rødvine fra det populære Toscana og Veneto samt sprøde og friske hvidvine fra Emilia Romagna. Pakket i lækkert gavekarton.

Læs mere

Italiensk vingave med rødvine fra det populære Toscana og Veneto samt sprøde og friske hvidvine fra Emilia Romagna. Pakket i lækkert gavekarton.

Læs mere
    Spar 43%
    Italiensk vingave (6 flasker)

    Før 939 kr.

    539
    kr. /stk

    Beskrivelse

    Italien er danskernes foretrukne rødvinsdestination. Herfra kommer nogle af de storladne og eftertragtede rødvine, der smager helt fantastisk, men Italien står også bag flotte hvidvine. Hvert område byder på hver sin helt egen stil og med denne vingave kan du opleve Valpolicellas friske røde bær, Toscanas mørke frugter og syditalienske hvidvin fra Emilia Romagna.

    Gaven indeholder:


    2 flasker rødvin fra Toscana Castello di Farnetella, Chianti Colli Senesi Riserva

    Denne Chianti Riserva er en Chianti, der er nem at forelske sig i – og svær at glemme igen. Farven er intens rubinrød med diskrete violette toner. De livlige aromaer nærmest danser op af glasset med tydelige, dominerende noter af kirsebær, anis og middelhavs-krydderurter som rosmarin og timian. God mineralitet og ristede noter fra fadene. I baggrunden findes lette hints af mineraler og skønne noter af toastet eg. Vinen er utrolig imødekommende med velafstemte tanniner, fin syre og en rank struktur. Den lange finish er meget tiltalende og har aromatiske hints af vilde kirsebær og diskret vanilje..

    2 flasker rødvin Tommasi, Valpolicella, Veneto

    Afrundet, let og blød rødvin med masser af frisk frugt fra den kendte Amarone-producent Tommasi. Flot bouquet af røde bær som ribs og hindbær og fantastisk velsmagende. Tommasi Valpolicella er fremstillet på 60% Corvina-, 30% Rondinella- og 10% Molinara-druer. Efter endt gæring lægges vinen 2 måneder på 6.500 liters store Slavonske egetræsfade, for at blive afrundet og blød uden at det går ud over vinens karakter af friskhed og frugt. Vinen er dyb kirsebærrød og har en skøn bouquet af røde bær som ribs og hindbær.

    2 flasker hvidvin Umberto Cesari, Ca' Grande - Bianco, Emilia Romagna

    Ca' Grande Bianco er fremstillet på 40% Trebbiano-, 30% Chardonnay- og 40% Sauvignon Blanc-druer. Sauvignon Blanc er en sjælden drue i området Emilia-Romagna, men Umberto Cesari fornyer sig hele tiden – bl.a. ved at søge inspiration i Norditalien og derved opnå et yderst positivt resultat med Sauvignon Blanc. De tre druesorter er vinificeret hver for sig i rustfri ståltanke ved lave temperaturer for at få den rene frugt frem. På den måde opnås størst mulig friskhed i vinen

    Gaven er pakket i et flot designet gavekarton med sølvtryk og bærehank.

    Læs hele beskrivelsen

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt