Smagekasser Rosé smagekasse (6 flasker)

Rosé smagekasse med 6 forskellige elegante, forfriskende og sødmefyldte rosévine fra Frankrig, Italien og Tyskland. Er pakket i flot gavekarton.

Læs mere

Rosé smagekasse med 6 forskellige elegante, forfriskende og sødmefyldte rosévine fra Frankrig, Italien og Tyskland. Er pakket i flot gavekarton.

Læs mere
  Spar 32%
  Rosé smagekasse (6 flasker)

  Før 779 kr.

  529
  kr. /stk

  Beskrivelse

  En flot smagekasse fyldt med elegante og velsmagende rosévine.

  Rosévin er de seneste år blevet den foretrukne vin i glasset i sommerhalvåret og langt ind i de kølige måneder. Den forfriskende lyserøde vin har aldrig været mere populær, og den store pink rosébølge lader ikke til at være til at stoppe. Det er svært at forestille sig, at rosévinen nogensinde skulle have haft et blakket ry, når man ser den flotte palet af rosévarianter, der i dag karakteriserer vinmarkedet. Rosévin findes i alle rosa nuancer, når det kommer til farve og smag: fra det tørre til det sødere, fra den elegante lyse provencalske rosé-stil til de mere intense og frugtrige rosévine.

  6 forskellige rosévine

  I denne smagekasse, som er pakket i en flot gavekarton, får du 6 forskellige elegante og forfriskende rosévine fra Frankrig, Italien og Tyskland. Smagekassen indeholder flere smagsnuancer – lige fra den elegante og populære rosévin, La Petite Laurette til den lidt mere intense smag og mørke farve i Perette fra Vin de Pays d'Oc. For ikke at nævne vinen fra Château Léoube, Love by Léoube, som er en af de helt store Provence-roséer. Denne ultimative rosé-smagekasse pakkes i flot gavekarton og sælges til en utrolig attraktiv pris.

  Smagekassen indeholder:

  1 flaske La Petite Laurette Rosé

  La Petite Laurette er det ultimative rosé-hit, der med sin super friske og elegante smag har sikret den en enorm fanskare og en række guldmedaljer. Et rent vidunder med de fineste nuancer af røde skovbær og en elegance, der lyser ud af den smukke flaske. Præcis som en rosé skal være. La Petite Laurette er en smukt indpakket vin, men indholdet er bestemt også værd at beskæftige sig med. Det er en rosé, der stilmæssigt leder tankerne mod Provence, snarere end Midi-området. Vinen er fremstillet på Grenache, Syrah, Mourvèdre og en anelse Cinsault, høstet om natten – for at bibeholde mest mulig friskhed i druerne – fra midten af september til begyndelsen af oktober. La Petite Laurette ligger i den tørre ende af smagsspekteret, uden på nogen måde at være knasende.

  • Område: Languedoc-Roussillon
  • Druer: Grenache, Syrah og Mourvèdre

  1 flaske Château Léoube, Love by Léoube, Côtes de Provence

  Love by Léoube er en livlig, lyserød lækkerbisken – og naturligvis økologisk. Vinen er smagfuld, tør og sprød i en flot, forfriskende stil, der kan omvende selv den største rosé-skeptiker og tilfredsstille den mest kræsne rosé-aficionado. Farven er lys rød, nærmest laksefarvet, og næsen er kraftfuld og charmerende med skønne noter af eksotisk frugt, melon og akaciehonning. Smagen er livlig og nærmest sprudler af frugtige røde bær og strejf af vilde blomster, der forenes skønsomt i en sprød og forfriskende syre. En velafbalanceret rosé, der passer til enhver lejlighed – med en skøn finish.

  • Område: Provence
  • Druer: Hovedsageligt Grenache og Cinsault med støtte fra Syrah og Mourvèdre.

  1 flaske Perette, Pays d'Oc Rosé

  Perette er en udsøgt, frugtrig og elegant let sødmefuld sydfransk rosévin med flot fylde og et væld af søde, røde bær i både smag og duft. En smuk hyldest til den sydfranske livsstil, hvor solskinstimer bedst nydes med et perfekt afkølet glas rosévin i hånden. Perette er en saftig rosé, der er utrolig let at nyde, som den flotte modtagelse også understreger.

  • Område: Vin de Pays d'Oc
  • Druer: Cinsault & Syrah

  1 flaske Balthasar Ress, Pinot Noir, Rosé Trocken

  Balthasar Ress Rosé Trocken er en tør rosé fuld af sommerlige bær. Vinen er frisk som et nyplukket skovhindbær og saftig som et sprødt æble. En delikat og elegant rosé med en vifte af røde af sommerbær i både duft og smag, der samtidig byder på underliggende mineralske toner. Smagen er klassisk for en Pinot Noir-rosé med hindbær, sprøde æbler og kirsebær. En frisk og sprød smagsoplevelse med en livgivende frugtsyre, der lokker til den næste læskende slurk.

  • Land: Tyskland
  • Druer: Pinot Noir

  1 flaske Umberto Cesari, Ca' Grande - Rosé, Emilia Romagna

  Krystalklar lyserød rosé rig på røde frugter og med et strejf af rosenduftende parfume. Særdeles velafbalanceret og rund i smagen med en elegant finish. Sangiovese-eksperten Umberto er på banen igen – denne gang med en skøn rosé med en smuk, klar lyserød farve og duft- og smagenoter, der vækker mindelser om sol og sommer. Nyd smagen af røde, modne frugter med strejf af rosenduftende parfume, og drøm dig til lange, lyse aftener, en hyggestund på terrassen og dejlige vinoplevelser i gode venners lag.

  • Område: Emilia-Romagna

  1 flaske Zenato, Chiaretto Bardolino, Veneto

  Rosé fra Gardasøens østlige bred. Indbydende og forfriskende vin med noter af hindbær og solbær. Kan matche de fleste forretter samt lyst kød. Vinen er fremstillet på de klassiske druer Corvina og Rondinella, iblandet 10% Merlot, dyrket i de ler-, kalk- og sandholdige jorder. Den smukke farve skyldes kort skindkontakt efter presning, i begyndelen af gæringsprocessen, der foregår i store temperaturkontrollerede ståltanke. Bardolino Chiaretto har en indbydende bouquet af hindbær og solbær, med underliggende vegetale noter. Smagen besidder de samme karakteristika og er endvidere ledsaget af mandelnoter. Afslutningen byder på en rank og forfriskende syre.

  • Område: Veneto Italien
  • Druer: 65% Corvina, 25% Rondinella, 10% Merlot

  Bemærk at smagekassen er pakket i en flot og praktisk gavekarton med bærehåndtag.

  Læs hele beskrivelsen

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt