Smagekasse Rosé smagekasse (6 flasker)

Rosé smagekasse med 6 forskellige elegante, forfriskende og sødmefyldte rosévine fra Frankrig, Italien og Tyskland. Er pakket i flot gavekarton.

Læs mere

Rosé smagekasse med 6 forskellige elegante, forfriskende og sødmefyldte rosévine fra Frankrig, Italien og Tyskland. Er pakket i flot gavekarton.

Læs mere
  Spar 39%
  Rosé smagekasse (6 flasker)

  Før 849 kr.

  519
  kr. /stk

  Beskrivelse

  En flot smagekasse fyldt med elegante og velsmagende rosévine

  Rosévin er de seneste år blevet den foretrukne vin i glasset i sommerhalvåret og langt ind i de kølige måneder. Den forfriskende lyserøde vin har aldrig været mere populær, og den store pink rosébølge lader ikke til at være til at stoppe. Det er svært at forestille sig, at rosévinen nogensinde skulle have haft et blakket ry, når man ser den flotte palet af rosévarianter, der i dag karakteriserer vinmarkedet. Rosévin findes i alle rosa nuancer, når det kommer til farve og smag: fra det tørre til det sødere, fra den elegante lyse provencalske rosé-stil til de mere intense og frugtrige rosévine.

  6 forskellige rosévine

  I denne smagekasse, som er pakket i en flot gavekarton, får du 6 forskellige elegante og forfriskende rosévine fra Frankrig, Italien og Tyskland. Smagekassen indeholder flere smagsnuancer – lige fra den elegante og populære rosévin, La Petite Laurette til den lidt mere intense smag og mørke farve i Perette fra Vin de Pays d'Oc. For ikke at nævne vinen fra Maison Louis Jadot, Coteaux Bourguignons, som er en af de mest klassiske roséer. Denne ultimative rosé-smagekasse pakkes i flot gavekarton og sælges til en utrolig attraktiv pris.

  Smagekassen indeholder:

  1 flaske La Petite Laurette Rosé

  La Petite Laurette er det ultimative rosé-hit, der med sin super friske og elegante smag har sikret den en enorm fanskare og en række guldmedaljer. Et rent vidunder med de fineste nuancer af røde skovbær og en elegance, der lyser ud af den smukke flaske. Præcis som en rosé skal være. La Petite Laurette er en smukt indpakket vin, men indholdet er bestemt også værd at beskæftige sig med. Det er en rosé, der stilmæssigt leder tankerne mod Provence, snarere end Midi-området. Vinen er fremstillet på Grenache, Syrah, Mourvèdre og en anelse Cinsault, høstet om natten – for at bibeholde mest mulig friskhed i druerne – fra midten af september til begyndelsen af oktober. La Petite Laurette ligger i den tørre ende af smagsspekteret, uden på nogen måde at være knasende.

  1 flaske Maison Louis Jadot, Coteaux Bourguignons Rosé

  Den flotte, pink Coteaux Bourguignons Rosé har en smuk pink farve og en duft, der nærmest springer op af glasset med solmodne hindbær, brombær og andre af sommerens friskplukkede bær fra have og skov. Næsen byder herudover på mineralske og fine florale noter. Smagen er tør, medium fyldig og rank med masser af delikate smagsnoter af sommerbær. Eftersmagen bringer den mineralske nerve fra jordbunden i Coteaux Bourguignons tydeligt frem. En absolut indsmigrende rosévin og en forfriskende smagsoplevelser med blid frugt.

  1 flaske Perette, Pays d'Oc Rosé

  Perette er en udsøgt, frugtrig og elegant let sødmefuld sydfransk rosévin med flot fylde og et væld af søde, røde bær i både smag og duft. En smuk hyldest til den sydfranske livsstil, hvor solskinstimer bedst nydes med et perfekt afkølet glas rosévin i hånden. Perette er en saftig rosé, der er utrolig let at nyde, som den flotte modtagelse også understreger.

  1 flaske Balthasar Ress, Pinot Noir, Rosé Trocken

  Balthasar Ress Rosé Trocken er en tør rosé fuld af sommerlige bær. Vinen er frisk som et nyplukket skovhindbær og saftig som et sprødt æble. En delikat og elegant rosé med en vifte af røde af sommerbær i både duft og smag, der samtidig byder på underliggende mineralske toner. Smagen er klassisk for en Pinot Noir-rosé med hindbær, sprøde æbler og kirsebær. En frisk og sprød smagsoplevelse med en livgivende frugtsyre, der lokker til den næste læskende slurk.

  1 flaske Tebaldo Rosato, Puglien, Italien

  Tebaldo Rosato har en indbydende laksefarvet tone og i den frugtrige bouquet finder man noter af kirsebær, blåbær og et strejf af blomme. Vinen fremstår let og læskende i glasset med et ganske let touch af nødder i eftersmagen. Tebaldo Rosato er en meget anvendelig vin, der især går godt til det sommerlige italienske køkken eller blot som aperitif.

  1 flaske La Campagne, Pinot Noir Rosé, Vin de Pays d'Oc

  La Campagne Pinot Noir Rosé er en fremragende rosévin, der er perfekt både på middagsbordet og i en solstribe i haven. Farven er sart og lyserød med diskrete strejf af violet. Stilen er frisk med en syre, der udmærker sig ved sin tilstedeværelse og balanceres vidunderligt af den runde, næsten cremede struktur. Aromaerne nærmest danser op af glasset med bløde hints af vandmelon og mere tydelige, men alligevel sofistikerede toner af hindbær og jordbær. Helhedsindtrykket indrammes flot af blomsternoter fra violer og roser.

  Bemærk at smagekassen er pakket i en flot og praktisk gavekarton med bærehåndtag.

  Læs hele beskrivelsen

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt