Luk
Indkøbskurv
Kurven er tom

VINBAREN

Nyd et glas vin i vores historiske og smukke lokaler i København

Butikkens tidligere tobaksrum med front mod gaden, er i 2017 blevet istandsat og omformet til en smuk og tidssvarende vinbar. Vinbaren er indrettet med Kjær & Sommerfeldts egne mange effekter og udgør et udsøgt rum med fine historiske referencer.

Således har man været i egne gemmer og finde møbler, udsmykning og bøger, der er restaureret og på ny har fået nytteværdi i den smukke vinbutik. Med vinbaren ønsker man altså i endnu højere grad at give kunderne en udvidet vinoplevelse. Konceptet er enkelt: der serveres altid ca. 10-20 forskellige vine pr. glas, og en vin fra hylden koster almindelig butikspris samt propgebyr på 150 kr. for så at nyde vinen i vinbaren. Eksklusivt for netop Kjær & Sommerfeldt kan man også hente en vin op fra ”skatkammeret”, som med stor succes genåbnede i 2009.

Konceptet er simpelt

  • Vælg et glas fra tavlekortet, hvor der altid er ca. 10-20 forskellige vine at vælge imellem. Tavlekortet opdateres ugentligt, så der altid er nye spændende vine at vælge imellem.
  • Gå på opdagelse blandt vores over 1700 forskellige vine og find lige netop den vin du ønsker at nyde i vinbaren. Eller besøg vores udsøgte Skatkammer, med spændende vine fra store årgange. Det koster hyldeprisen samt propgebyr på 150 kr. pr. flaske.
  • ​Nyd diverse lækre snacks såsom grønne oliven, snackpølser og mandler.

Åbningstider for vinbaren:

Man-tor 10:00-18:00
Fredag 10:00-20:00
Lørdag 11:00-18:00

Kontakt og adresse:

Gammel Mønt 4
1117 København K
Tlf: +4533933444
Email: ksc@kogs.dk

Se vine i skatkammeret »

Vejvisning til Kjær & Sommerfeldt vinbar »