Indkøbskurv
Kurven er tom

Vinbaren


I butikken på Gl. Mønt i København finder du vores charmerende og hyggelige vinbar.

Butikkens tidligere tobaksrum med front mod gaden blev i 2010 istandsat og omformet til en smuk og tidssvarende vinbar. Vinbaren er indrettet med Kjær & Sommerfeldts egne mange effekter og udgør et udsøgt rum med fine historiske referencer.

Således har man været i egne gemmer og finde møbler, udsmykning og bøger, der er restaureret og på ny har fået nytteværdi i den smukke vinbutik. Med vinbaren ønsker man altså i endnu højere grad at give kunderne en udvidet vinoplevelse. Konceptet er enkelt: der serveres altid af ca. 20 forskellige vine pr. glas, og en vin fra hylden koster almindelig butikspris samt propgebyr på 100 kr. for så at nyde vinen i vinbaren. Eksklusivt for netop Kjær & Sommerfeldt kan man også hente en vin op fra ”skatkammeret”, som med stor succes genåbnede i 2009.

Konceptet er simpelt

  • Dagens glas, hver dag udvælger vi en særlig vin som vi serverer på glas.
  • Vinkort, vælg et glas vin fra månedens vinkort, hvor der er ca. 20 forskellige vine at vælge mellem. Se denne måneds vinkort »
  • Gå på opdagelse blandt vores over 800 forskellige vine og find lige netop den vin du ønsker at nyde i vinbaren. Det koster hyldeprisen samt propgebyr på 100 kr. pr. flaske.
  • Eller gå på opdagelse i vores Skatkammer og find lige netop den vin du ønsker at nyde i vinbaren. Det koster hyldeprisen samt et propgebyr på 100 kr. pr. flaske. Se vores aktuelle sortiment i Skatkammeret »

 

Den Italienske aperitif – l’Aperitivo all Italiana” - hver fredag

Til dem som ønsker en stemningsfyldt og anderledes start på en fredag eller lørdag aften, eller til dem som har lyst til et ”after-work arrangement, er Den italienske aperitif helt ideel. Vi udvælger nøje aftenens vine til L’aperitivo og appetizers består typisk af et udvalg af italienske specialiteter som oste, charcuteri, oliven og brød.