Luk
Indkøbskurv
Kurven er tom

VINBAREN

Nyd et glas vin i vores historiske og smukke lokaler i København

I 2017 blev butikkens tidligere tobaksrum med front mod gaden istandsat og omdannet til en smuk og tidssvarende vinbar. Vinbaren er indrettet med Kjær & Sommerfeldts egne mange effekter og udgør et udsøgt rum med fine historiske referencer.

Møbler, udsmykning og bøger er alt sammen fundet i egne gemmer. Det er blevet restaureret og har på ny fået stor nytteværdi i den smukke vinbutik.

Formålet med vinbaren er i endnu højere grad at kunne give vores kunder en udvidet vinoplevelse ud fra et helt enkelt koncept: Der serveres altid ca. 10-20 forskellige vine pr. glas, og det er selvfølgelig også muligt at nyde en vin fra hylden i vinbaren også. Den koster almindelig butikspris samt et propgebyr på 150 kr.  Eksklusivt for netop Kjær & Sommerfeldt er det også muligt at hente en vin op fra ”Skatkammeret”, som med stor succes genåbnede i 2009.

Vinbar København - et enkelt koncept

  • Vælg et glas fra tavlekortet, hvor der altid er ca. 10-20 forskellige vine at vælge imellem. Tavlekortet opdateres ugentligt, så der altid er nye spændende vine at vælge imellem.
  • Gå på opdagelse blandt vores over 1.700 forskellige vine, og find lige netop den vin, du ønsker at nyde i vinbaren. Eller besøg vores udsøgte Skatkammer med spændende vine fra store årgange. Pris: hyldepris samt propgebyr på 150 kr. pr. flaske.
  • ​Nyd diverse lækre snacks, bl.a. grønne oliven, snackpølser og mandler.

Åbningstider for vinbaren:

Man-tor 10:00-18:00
Fredag 10:00-20:00
Lørdag 11:00-18:00

Kontakt og adresse:

Gammel Mønt 4
1117 København K
Tlf: +4533933444
Email: ksc@kogs.dk

Se vine i skatkammeret »

Vejvisning til Kjær & Sommerfeldt vinbar »