Raúl Pérez

Raúl Pérez

Raúl Pérez’ navn i vinverdenen afføder den dybeste respekt. Han anses som en af verdens mest visionære og bedste vinmagere.

Når man i vinverdenen nævner Raúl Pérez, så afføder den dybest respekt. Det tyske vinskrift, Der Feinschmecker, kårede ham til verdens bedste vinmager i 2014. Det samme gjorde det franske magasin, Bettane+Desseauve, i 2015, og i 2018 var det engelske Decanter, der med rette stillede spørgsmålet: Er dette verdens bedste vinmager?

I 2005 forlod han familiens vingård i Bierzo for at skabe Bodegas y Viñedos Raúl Pérez. Siden har han ikke set sig tilbage, og han har for alvor været med til at sætte området Bierzo på landkortet, og står i dag som regionens klare referencepunkt. I dag laver Raul også vin i Rias Baixas, Ribeira Sacra og Navarra, men det er hjemme i byen Valtuille de Abajo, hvor han har sit fokus og laver nogle af verdens mest eftertragtede vine.

“The extraordinary wines of Raul Perez must be tasted to be believed… These are brilliant, artisanal, hand-crafted wines that words simply cannot begin to describe” – The Wine Advocate

Dette er ikke bare nogle af Spaniens bedste og mest eftertragtede vine, men nogle af verdens mest fortryllende vine, og i et prisleje, hvor mange stadig kan være med.

Information

24530 Valtuille de Abajo, León, Spanien

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt