Adegas Guimaro

Adegas Guimaro

Ingen over og ingen ved siden af Pedro Rodríguez (Adegas Guimaro) i Spaniens måske mest omtalte vinområde - Ribeira Sacra. Tager man de 10 højest ratede vine fra Ribeira Sacra hos f.eks. The Wine Advocate, så kommer de syv af dem fra Guimaros stejle marker.

Økologiske druer fra ekstreme betingelser

Ribeira Sacra er et ekstremt sted at lave vin, og man skal være skabt af noget helt særligt for at kunne udfolde områdets potentiale – unge Pedro Rodríguez har hele pakken.
Pedros forældre Carmen og Manolo arbejder stadig på de stejler skråninger, og Adegas Guimaro er også et lille landbrug, med kyllinger, kaniner, grise. De dyrker også deres egne grøntsager. Alt økologisk – ligesom på vinmarkerne.

DO Ribeira Sacra

Indtil 1991 fremstillede familien blot en smule vin i højere kvalitet til eget forbrug. Resten blev solgt i 20 liters glasbeholdere til lokale restauranter og kantiner. I 1996 blev DO Ribeira Sacra dannet, og familien var en af de første til at knytte sig til den. Adegas Guimaro var skabt.

Guimaros marker er stort set alle beliggende i Amandi-zonen, den mest ekstreme del af Ribeira Sacra med skråninger på op til 80% og et ekstremt indhold af skifer på de gamle parceller.

Information

Sanmil 43, 27425 Brosmos, Lugo, Spanien

Passion for mennesker og vin siden 1875

Tilbud på
enkeltstyk

Smag dig nemt igennem
vores sortiment

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
og aftenlevering

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt