Vin til flødebaserede retter
Fløde er med til at give fantastisk tekstur og samle en masse retter. Eksempler er mørbradgryde, jordskokkesuppe, pastaretter og torsk med spinat. Når du vælger vin, er det vigtigt, at vinen er tilpas kraftig, så den ikke drukner i den fede flødesauce. Vinen må også meget gerne have god syre, som hjælper med at skære igennem den fede tekstur. En velvalgt hvid Bourgogne eller rød Veneto er eksempelvis gode matches.
Vin til flødebaserede retter
Fløde er med til at give fantastisk tekstur og samle en masse retter. Eksempler er mørbradgryde, jordskokkesuppe, pastaretter og torsk med spinat. Når du vælger vin, er det vigtigt, at vinen er tilpas kraftig, så den ikke drukner i den fede flødesauce. Vinen må også meget gerne have god syre, som hjælper med at skære igennem den fede tekstur. En velvalgt hvid Bourgogne eller rød Veneto er eksempelvis gode matches.
Bestem selv et prisinterval
(0)
(0)
Rosso - Graticcio - Appassionato
Intens, frugtrig og flot Appassimento-vin med skøn krydret duft og smag. Fyldig og frugtrig klassisk italiensk rødvin fra det ikoniske vinhus, Tommasi.
Læs mereRipasso Valpolicella Classico Superiore 2020
Skøn, klassisk Ripasso. Fyldig, moden og varm i smagen med duft af kirsebærsten og et lifligt strejf af mandel i eftersmagen.
Læs mereRipasso Valpolicella - Il Sestante 2020
Fyldig og afrundet med delikat smag af kirsebær og blommer og en elegant bouquet. Fantastisk Ripasso lavet på de bedste druer fra Il Sestante-ejendommen.
Læs mereRipasso Valpolicella Classico Superiore - Magnum 2020
Skøn, klassisk Ripasso. Fyldig, moden og varm i smagen med duft af kirsebærsten og et lifligt strejf af mandel i eftersmagen.
Læs mereRipasso Valpolicella Classico Superiore - Halvflaske 2020
Skøn, klassisk Ripasso. Fyldig, moden og varm i smagen med duft af kirsebærsten og et lifligt strejf af mandel i eftersmagen.
Læs mere