Arensbak

Arensbak

Danske Arensbak er blandt de mest anerkendte producenter af proxies og en af de bedste navne inden for det alkoholfrie univers. Arensbak skaber fantastiske drikkevarer, der skiller sig ud med deres karakterfulde vinøsitet, struktur, friskhed og dybde.

ARENSBAK blev grundlagt af iværksætteren Christian Arensbak i 2020 med en vision om at skabe en uovertruffen alkoholfri drikkeoplevelse. Inspirationen til ARENSBAK opstod på baggrund af manglen på smagfulde alkoholfri vine og den globale stigning i nysgerrighed omkring livet uden alkohol. Christian ønskede at skabe et alternativ til vin med vinøsitet, dybde og naturlige tanniner. Det skulle være lige så smagfuld som et glas vin og kunne begå sig til mad på de bedste restauranter i verden.

I samarbejde med Emilie og Bram blev ARENSBAK til virkelighed. Ved hjælp af komplekse fermenteringsteknikker, kvalitetste og hele botanikker er ARENSBAK for dem, der ønsker en smagfuld vinproxy. Kompleksiteten og vinositeten, som man kender fra vin. Emilie er arkitekten bag ARENSBAK’s smagskomposition. Hun er ekspert i smagskombinationer og har omhyggeligt identificeret hver smag og ingrediens, som du kan smage og dufte i ARENSBAK’s Proxy Wines.

Emilie er uddannet tjener og sommelier fra Michelin-stjernede restauranter som Kong Hans Kælder og Restaurant Alchemist.” Bram kerkhof er manden, som har gjort Emilies tanker til virkelighed. Han er specialist i mikrobiologi og fermentering og har en baggrund fra Noma. Bram har tilbragt utallige timer i laboratoriet med at eksperimentere med forskellige fermenteringsteknikker for at skabe den perfekte smag og kompleksitet i ARENSBAK.

Information

Fruebjergvej 3, 2100 København

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt