Drikkevareløsning

I samarbejde med Kjær & Sommerfeldt har Skjalm Hvide Hotel valgt en drikkevareløsning, der frigiver mere tid til god service.

Brugervenligt udstyr frigiver mere opmærksomhed til gæsten - og gæsten er hovedpersonen hos Skjalm Hvide Hotel. Udover en mere miljøvenlig leveringstrategi, er drikkevareløsningen værdiskabende for hotellets brand, mener medejer Jesper Foldbjerg. 

Skjalm Hvide Hotel ligger i Slangerup. Her skænker personalet en masse lækre Herslev øl fra anlæggene.

Skjalm Hvide Hotel i Slangerup har indgået i et samarbejde med Kjær & Sommerfeldt om en samlet drikkevareløsning. Medejer Jesper Foldager mener, at leverandørløsningen giver mulighed for et fleksibelt udvalgt, der er vigtig for videreudviklingen af hotellets identitet:

”Jeg føler, at løsningen giver et bredere spektrum i udvalg. Det gør det muligt at tage nogle gode valg, der ikke bare styrker vores brand, men også giver vores gæster mulighed for at opleve en større sammenhæng mellem vores brand og vores sortiment. Hos Skjalm Hvide Hotel har vi mange overvejelser omkring, hvad vi gerne vil tilbyde vores gæster og det skal vores udvalg spejle, og det afspejler vores sortiment nu.”

 – Jesper Foldbjerg, medejer af Skjalm Hvide Hotel

Fleksibel udvalg og brugervenlig bestillingsmetoder gør arbejdslivet nemmere ikke kun for Jesper Foldbjerg, men også for det øvrige personale, der vægter effektivitet højt, så der skabes en masse overskud til at værne om sine gæster:

”Når vi modtager vores levering, så samler man det hele ét sted, hvor det kun kræver én håndtering fremfor flere håndteringer i løbet af ugen.  Vi bestiller via Kjær Sommerfeldt appen, hvor man kan aflægge en enkel bestilling i stedet for 2 eller 3. En håndtering i stedet for flere. I denne løsning sparer man en masse tid”

 – Jesper Foldbjerg, medejer af Skjalm Hvide Hotel

Skjalm Hvide Hotel

Jesper Foldbjerg har nu glæde af en mere effektiv og brugervenligt udstyr:

”Udstyret virker super! Et fadølsprodukt løber dobbelt så hurtigt ud i glasset på grund af de lidt bredere slanger. Det er relativt nemt for personalet at skifte fustager i travlheden. Vi forkorter serveringstiden, hvor folk heldigvis ikke skal stå og vente ” Jesper Foldbjerg, medejer af Skjalm Hvide Hotel

Selvom fleksibilitet og brugervenlighed udgør en væsentlig grund til samarbejdet, så glæder Jesper sig over at den mere enkle leveringsformat gør Co2-aftrykket betragteligt mindre med færre leveringer:

”Det giver jo sig selv. Der er en lastbil kontra 3 lastbiler, der kører varer ud. Det kan kun være bedre for miljøet.”

TAP Collection

TAP Collection er et nyt drikkevare- og serviceunivers, som er skabt i samarbejde mellem Kjær & Sommerfeldt og Drinx. Med det nye univers kan kunderne se frem til mere bæredygtige leverancer af vin, cocktails, vand og øl, anlæg og service. Én leverandører til det hele betyder reduceret kørsel. Og når produkter leveres på fustage, reduceres mængden af pap- og plast-emballage, tomme flasker og behovet for lagerplads. Dertil kommer det sociale aspekt af bæredygtigheden med færre tunge løft og en nemmere hverdag for personalet.

Service inkluderet

TAP Collection inkluderer en fast serviceaftale med DrinxSystem, som er Kjær & Sommerfeldts og Drinx’ eget installationsfirma. DrinxSystem monterer TAP Collection-anlæggene og servicerer dem hver 6. uge. DrinxSystem er tilgængelig døgnet rundt pr. telefon, så TAP Collection-kunder kun skal ringe til ét nummer, hvis der er udfordringer.

Vil du høre mere?

Udfyld kontaktformularen nedenfor, hvis du ønsker at høre mere om vores drikkevareløsning. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt. 

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt