Økologiske certifikater

Der er en række af certificeringer inden for økologi. Vi har lavet en komplet oversigt her over de certificeringer, som anvendes blandt vores producenter.

Økologiske certifikater:

European Organic Agriculture

EU

Økomærket giver økologiske produkter, der fremstilles og sælges i EU, en ensartet visuel identitet. Dermed bliver det lettere for EU's forbrugere at identificere økologiske produkter, og det hjælper landbrugere med at markedsføre dem i alle EU-lande.

Økomærket må kun anvendes på produkter, der er certificeret som økologiske af et godkendt kontrolagentur eller -organ. Det betyder, at de har opfyldt strenge betingelser for fremstilling, transport og oplagring. Læs mere om European Organic agriculture.

Se alle økologisk certificerede vine

ECOVIN

Tyskland

ECOVIN er en sammenslutning af økologiske og biodynamiske vinproducenter fra Tyskland og blev grundlagt i 1985 af 35 producenter fra Rheinhessen, Pfalz, Mosel og Baden. I dag tæller organisationen 233 medlemmer og fælles for dem alle er, at de identificerer sig med biodiversitet, respekt for naturen, meningsfuldhed, æstetik – og selvfølgelig kvalitetsbevidst vinproduktion. Læs mere om ECOVIN.

Se alle økologisk certificerede vine fra Tyskland

GfRS - Gesellschaft für Ressourcenschutz

Tyskland

Gesellschaft für Ressourcenschutz eller GfRS er et tysk økologisk certificeringsbureau, der tilbyder assistance og rådgivning til producenter der ønsker en økologisk profil –  herunder omlægning til økologisk landbrug. Læs mere om GfRS.

Se alle økologisk certificerede vine fra Tyskland

Agriculture Biologique

Frankrig

AB Agriculture Biologique blev grundlagt i 1985 som den første økologiske certificering I Frankrig. Man følger de officielle EU lovkrav til økologi. Her er brugen af bl.a. svovl og kobber begrænset, tilladte tilsætningsstoffer skal også være mærket økologisk. Det tager minimum tre år at omlægge markerne til certificeret økologisk dyrkning, i denne periode anses vingården for at være i økologisk omlægning. Læs mere om Agriculture Biologique.

Se alle økologisk certificerede vine fra Frankrig

Ecocert

Frankrig

Det økologiske certificeringsbureau Ecocert, blev grundlagt i 1991 i Frankrig, men foretager inspektioner i mere end 80 lande. Ecocert stræber efter at muliggøre produktionsprocesser, der respekterer miljøet, bedre forvaltning af tilgængelig energi og af naturressourcer (vand, luft, jordfrugtbarhed), socialt ansvarlige sektorer og bedre produktkvalitet og -sikkerhed. Alle disse elementer er essentielle for at løse nutidens økonomiske, sociale og miljømæssige udfordringer. Læs mere om Ecocert.

Se alle økologisk certificerede vine fra Frankrig

SHC - Agricultura Ecológica

Spanien

SOHISCERT, Sociedad Hispana de Certificación SA, er et spansk certificeringsorgan, der tilbyder certificeringstjenester for økologiske landbrugsfødevarer. Deres aktivitet består i at vurdere og fremsætte en objektiv erklæring om, at et landbrugsfødevareprodukt opfylder produktionskravene i det normative dokument eller de specifikationer, det gælder for. Til dette udfører de revisioner, hvor de vurderer produkternes overensstemmelse med nævnte krav. Hvis resultatet af evalueringen er positivt, udsteder SOHISCERT et overensstemmelsescertifikat. Siden 1998 har SOHISCERT tilbudt sine certificeringstjenester. Mere end 20 års erfaring inden for landbrugsfødevarecertificering understøtter deres arbejde. Læs mere om SHC.

Se alle økologisk certificerede vine fra Spanien

Bio Garancia Magyarország

Ungarn

Bio Garancia Magyarország hjælper landmænd og virksomheder i Ungarn, der arbejder i fødevareindustrien, med at indføre bæredygtige produktionsmetoder og dermed styrke deres markedsposition. Deres ydelser omfatter EU økologisk inspektion og certificering, inspektion og certificering af andre private labels og inspektion af kvalitetssikringsstandarder. Hovedaktiviteten er inspektion og certificering af økologiske gårde. Læs mere om Bio Garancia Magyarország.

 

Se alle økologisk ceritficerede vine fra Ungarn

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt