Vin

Vores kerneprodukt

Vi er passionerede vineksperter, der arbejder for at skabe værdi for producenter og for kunder – alt sammen i respekt for naturen, miljøet og for samfundet. Vi fokuserer på at reducere klimaaftrykket og miljøprofilen i hele vinens livscyklus.

I marken

Flere og flere vinhuse omlægger til økologisk og biodynamisk drift, og der er i dag stort fokus på bæredygtige dyrkningsformer, der er skånsomme overfor miljøet og sætter fokus på biodiversiteten i vinmarken. Denne udvikling mærker vi også hos Kjær & Sommerfeldt. Vi har i Kjær & Sommerfeldt lavet en større indsamling af data fra alle vores producenter og vil i 2022 sætte yderligere fokus på vores økologiske, biodynamiske og bæredygtige producenter samt de forskellige certificeringsinstanser.

Under transporten

I forbindelse med udarbejdningen af vores første bæredygtighedsrapport er vi ved at lave en oversigt over vores baseline for udvalgte ESG-indikatorer, som vil danne baggrund for fremtidige beslutninger vedrørende bæredygtighed. Vi ønsker at reducere klimaaftrykket og forbedre miljøprofilen i hele vinens livscyklus, og derfor bliver en af indsatsområderne vinens rejse fra vinproducent til kunden får vinen i glasset. Vores Horeca-kunder har i dag muligheden for at samle deres indkøb af drikkevarer centralt hos os. Én bestilling, én levering og én faktura er en af de bærende tanker bag strategien for ikke bare at levere vin, men alle drikkevarer. En vision, som vi eksekverer i vores strategiske samarbejde med Drinx. Målet er et fælles og mere bæredygtigt distributionssystem af vin, øl og most. 

I handlen

Vi ønsker at være forstærkeren mellem vores leverandører og vores kunder. Ligesom vi opfordrer vores vinhuse til at træffe bæredygtige beslutninger, skal vores kunder også have mulighed for at træffe bæredygtige valg, når de handler hos os. Det handler i første omgang om at skabe gennemsigtighed og synlighed, så vores kunder har mulighed for at vælge mere bæredygtigt, når de handler hos os.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt