Lej lokaler i Aarhus

Lad de smukke og hyggelige lokaler på Skovvejen danne rammen om en privat vinsmagning, en middag eller dit næste møde. Lokalerne kan rumme fra 10 til 30 personer. 

Vil du vide mere?

Kontakt Jes Øvlisen angående leje af lokaler til private arrangementer. 

Lokaler med historisk vingesus

I det knap 120-år gamle Østbanepakhus på Skovvejen 2A finder du Kjær & Sommerfeldts hyggelige vinhandel. 

Butikken rummer mere end 1.700 forskellige vine fra udvalgte producenter i hele verden. Du finder også et stort udvalg af spiritus.

Kig forbi butikken, hvor vores passionerede og vinkyndige personale, står klar til at guide dig gennem det store udvalg – så du kommer afsted med den helt rette vin.

Sæt et unikt præg på dit arrangement

Lad lokalerne på Skovvejen danne rammen om en privat vinsmagning, en middag eller dit næste møde. Uanset hvad du planlægger, hjælper vi med at opfylde dine ønsker.

De smukke lokaler sætter et unik præg på dit møde eller arrangement. Lokalerne kan rumme fra 10 til 30 personer, og kun fantasien sætter grænser.

Lokalerne på Skovvejen

Lokomotivet

Plads til 30 personer

Passer til: Større vinsmagninger, møder eller middage. Lokalet er udstyret med lærred til visning af præsentationer.

Historie: Lokomotivet er vores livlige smagelokale til vores største smagninger. Navnet har smagelokalet fået pga. lokalets længde. Lokomotiv kommer af det latinske locus, som betyder 'sted' og movere, som betyder 'bevægelse' – og sådan et lokale bliver Lokomotivet: et sted i bevægelse.

Godsvognen

Plads til 20 personer

Passer til: Større vinsmagninger, møder eller middage. 

Historie: Det hyggelige lokale Godsvognen er opkaldt efter bygningens historie og funktion. Bygningen blev oprindeligt opført i 1897 som pakhus til Østbanegården, og har indtil 1990 fungeret som jernbanepakhus, hvor gods er blevet opbevaret og fragtet med tog.

Frichs kupé

Plads til 10 personer

Passer til: Intime og eksklusive vinsmagninger, en hyggelig middag eller afholdelse af mindre samtalemøder. Lokalet er udstyret med lærred til visning af præsentationer.

Historie: Da Skovvejen åbnede for snart 10 år siden modtog butiksbestyren en antik beskyttelseshjelm med Frichs logo på. Lokomotiv- og maskinfabrikken Frichs i Århus var gennem mange år synonym med lokomotivproduktion i Danmark og derfor synes det kun passende at opkalde vores mindste og mest intime lokale efter dette vigtige stykke lokalhistorie.

Besøg os i Aarhus

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt